Mimpi

15 comments
Semalam memang tido aku yang terbaik la. Pasai apa? Pasal mimpi semalam memang syok giler. Kalo mimpi syok, mimpi basah memang termasuk dalam top list la. Yang tu tak de orang boleh menafikan. Tapi, mimpi aku semalam macam darjat dia bawah sikit dari mimpi basah.

Mimpi paling syok adalah mimpi genre adventure. Syok tu.. watak utama ko dalam mimpi tu akan mengembara untuk menyelesaikan misi. Ala...lebih kurang citer dragon ball la. Korang ibaratkan yang korang ni adalah Son Goku. Tak best ke mimpi macam tu.

Kalo genre mimpi yang paling hampeh sekali adalah genre jenis sad, jenis yang sedih-sedih gini. Yang ni memang menyebabkan tido aku memang tak cukup. Biar tido terpejam mata sampai 12 jam pom, tapi still tak cukup tido. Kena cari tido yang lain.

So, korang.. takkan minat mimpi yang genre dia 'drama'. Aku kalo tengok movie, nampak je genre macam ni memang tak tengok langsung la. Buat sakit hati jek..haha

P/s : mimpi basah ada kelemahan dia, bangun pagi... mesti kena mandi dulu.. leceh tu... tu antara sebab mimpi basah best dalam serba salah. Biasanya dia popular nga nama eksiden..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

15 comments:

  1. tgk cite dragon ball best tp mimpi jd son goku errrr blurr >_<

    ReplyDelete
  2. hahaha..punya best kalau mimpi jadi son goku...bab mimpi basah tu..sape2 pun rasa bestkan..hehehe

    ReplyDelete
  3. ni mesti sbelum tido tgk cite dragon ball..

    ReplyDelete
  4. hehehe lawak la kamu nie, erm.. ni mst bngun pagi xmandi.bnyak sgt tgk citer dragon ball kot

    ReplyDelete
  5. ahahahaha,, macam2 aih kamu ni..

    ReplyDelete
  6. mimpi dapat duet ngan pi shopping tak hengat lagi best

    ReplyDelete
  7. mnt dragon ball ke...
    yg taw pasal cter tu
    ade penyu besar ngn awan terbgje..
    tgk mse sekolah rndh tp x cncntrate sgt..

    ReplyDelete
  8. mimpi mainan tido

    bila main terus basah laaa

    hahah

    >.<

    ReplyDelete
  9. ko ni HJ..mimpi pon d kategorikan..hehe..serius..kalau mimpi tuh antara 2 pilihan...biasanya..tak bagi jawapan pon...lagi wat kite confuse adelah

    ReplyDelete
  10. hehe bukan sy yg repair,, sy tgk jer ^^
    tau secara teori jer, amali tatau..

    ReplyDelete
  11. mimpi basah datang jangan cuba elakkan yer..hak3

    ReplyDelete
  12. mimpi makan eskrem walls selection double dutch..
    hahhaha

    ReplyDelete
  13. semalam mimpi gak..pelik lak tu mimpi tu... ade belasah2 lak... haishhh...

    dulu pun pernah mimpi hang tuah bersaudara...ahahaha~ mimpi melaka tengah perang...terus demam panas berapa hari..err..

    ReplyDelete
  14. kenapa sy selalu tdoq mati.hahahaha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia