Segmen bersama Khalis

8 comments
kelik pict ni kalo nak tengok entry asal
Nampak tajuk dan gambar kat atas ni. Ini namanya aku join segmen yang bro khalis ni buat.. daripada tak de menda nak tulis.. so, aku amek keputusan ikut jejak kak es yang dok join GA dan juga segmen ni..hehe..

so, kalo korang nak join segmen ni jugak, korang klik je gambar picture header bro khalis. Terima kasih bro khalis buat segmen macam ni. Aku merupakan pertama kali menjejak mouse aku kat site ko. Aku tengok belog ko macam mesra alam je dengan ayat-ayat peramah gitu. Nampak mesra je. Hehe..

Pastu,,aku tengok blog bro khalis ni simple je..sedap mata memandang..tambah plak dengan kaler biru lembut gitu.. Memang lembut la.. :)
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. isk.. sy bukan pegawai.. saya pencacai

    ReplyDelete
  2. kelembutan ke nie?tq sbb join..kite tengok sape yg kene ek..

    ReplyDelete
  3. khalis kata sape yang kene...
    kalau hafizin yang kene.. blanja kak es kek keju sebijik OK :P

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya atau mak sy oyak.. good luck my daughter

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia