melepas la..

11 comments
hari ni aku rasa sangat merugi la. sangat melepas lipus. apa ke tidaknya.. awek cun + meletup + bergetah + kiut miut terlepas depan mata macam tu je.

memang sahla, dalam diri aku ni takde keyakinan tahap cipang.. awek yang macam tu memang satu dalam setahun baru boleh jumpa. tu pom kebarangkalian dia tinggi lagi. time tu aku dok kFc nga member aku. (jap tadi dia pom ada update pasal dia melahap kat kFc). pastu masuk la awek cun ni..pergh.. memang lawa siot.. berbaju t-shirt sekolah lagi...fuhhh..

dahla iman aku ni senipis baju single pagoda, mula la mata ni dok main kerling menjeling. aku ingatkan aku je yang dok kerling...tapi dia pom dok sipu2 menjeling sambil memandang. tapi, lepas tu aku frust kejap, sebab aku pasan yang dia bukan kerling kat aku pom..rupa2nya dia tengok member aku ni.. aku macam jadi invisible man je depan dia..haha..

tapi, member aku ni jual mahal. tak layan pom.. nak buat macam mana., member aku ni tahap artis da. tak layan da budak sekolah ni. hati aku ni nak sesangat p tegor mintak FB kat dia. tapi, tu la..pelbagai benda melintas.."kang kalo pergi,,dia buat tak layan je..malu ko".."kalo ko pergi dia terus blah..macam mana?"

tu la kelemahannya..korang tak de tips ke?? yang aku pelik, time macam ni...setan2 yang dok berkeliaran kat kFc tak de pulak cucuk bagi semangat...haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. sapo member mu g mkn kfc tu? haha

    ReplyDelete
  2. haha.bdk yg ubi suka nei yg tgr ko td ke ji?haha

    ReplyDelete
  3. haha...

    sila cuba seklai lagi yer...kot2 xmelepas dah kaline...heheh

    ReplyDelete
  4. haha tadi iman senipis kulit tebu.. ni baju pagoda plak, baju pagoda ni sy wat kilat kasut jer

    ReplyDelete
  5. kalau kak es la gadis tuu...
    " apa2 tgk2.. nak kalau meh jumpa mama saya "

    hahaha...

    ReplyDelete
  6. bagos la takde setan cucuk bagi semangat.. :D

    ReplyDelete
  7. hahaha... adoiyai.. takpe2 lain kali cuba lagi eh..

    ReplyDelete
  8. erk lain kali jgn kua ngn jiji

    haha

    kwn jiji jgk rupenye

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia