Malaysia v Liverpool

9 comments
aku terpana bila bukak tivi tengok game malaysia dengan liverpool tadi. entah mengapa..aku tengok ramai je yang berbaju merah dalam stadium tadi. jeles pom ada sebab time game arsenal lawan malaysia, stadium tak lah penuh macam tu... jeles..jeles..jeles sebab aku adalah fan arsenal...

aku bukak game yang dah start sparuh masa kedua. tapi kejap je aku tengok. dalam 2o minit gitu. lepas dari tu dah tak leh tengok da. aku bengang tahap cipang. game memang tak menarik langsung. dua - dua team aku kutuk. game tak lawa. semua bajet star.

p/s : sape yang beli tiket tu, mesti balik ni fikir 2x berbaloi ke tak dia beli..haha

p/s : nasib baik tak minat liberpul..kalo ada sesape yang sensitif hal ni, aku mintak maaf. itu adalah pandangan aku
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. hihih. Nadh taleh tgk pn. tade astro. + busy hari ni. ehehe

    ReplyDelete
  2. cuma minat pasukan red warrior dgn harimau malaya jah hehe

    ReplyDelete
  3. Malaysia kalah kan ? Tia tak minat bola pun . cuma tadi adik menang sebab nak tgk bola . so , terpaksa tengok . hahaa :)

    ReplyDelete
  4. tak tengok.
    busy memanjang..
    balik-balik je, tau game dah habes..
    6-3..okey..

    bukan fans arsenal ataupun liberpol,
    tapi chelsea. ohh yeahh... :P

    ReplyDelete
  5. muahaha,asal HJ x g men je kalau xpuas hati adoiiii :p

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia