Khairul Fahmi dan Apek kembali single

16 comments
dah terpampang dalam Metro Ahad hari ni kisah apek selaku penajaga gawang Malaysia baru ni. muka depan plak tu. walaupun apek dah lepas satu gol dalam match lawan singapore..aku tetap di belakang apek..menjadi tunjang yang berakar.

aku dah cakap jangan dengar sebelah pihak je kan. tengok..ari ni satu muka kisah apek yang diwartawankan oleh metro. dah tak perlu aku p inerview apek n letak dalam ni.hehe..tengok..sah-sah memang dekat seratus peratus fakta dari pihak satu lagi.

so, conclusionnya..jange dengar dari sebelah pihak je bila nk buat keputusan. tak aci and tak adil la kan? kesian apek. dan...apek secara coolnya menafikan yang seorang player bola sepak ni tak semestinya seorang player dalam hubungan percintaan. aku bangga dengan apek..membuktikan yang aku bukan jenis player

ingat..apek skang ni dah single dan telah memutuskan tali pertunangannya dengan elia. jadi, ada peluang la aku pancing apek..korang jangan amek peluang plak yer.. apek tak de blog!!

p/s : leptop aku tertinggal umah si dia ni..tak sempat nak jejalan..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. nak comment on tajuk. khairul fahmi dan apek. amboi.

    can only pray for the best to them both. it is a very2 sad news.

    ReplyDelete
  2. tajuk tu bikin org konpius mcm khairul fahmi putus tunang ngn apek dush!!!

    errr nak jadi gay ke dok pancing apek lak ni?????

    ReplyDelete
  3. wah gay kah? ala rugi fyqa beb hahaha.

    ReplyDelete
  4. tajuk ebtri bikin cuak la bro..haha~

    ReplyDelete
  5. haha..tajuk tu memang sengaja je tu..nk bikin keliru.maaf ye semua..

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..hehe.sbr jela PC bc tjuknya, ingtkan apa.lelaki y baik utk perempuan y baik, begitu juga sebaliknya..^-^ Allah suda tnjuk sblm khwin lg wrna sbnr, so put your trust to Allah, insyaAllah dia bg y terbaik..;)

    ReplyDelete
  7. oit... berebut ke... jodoh, pertemuan Dia yang tentukan... jg perhubungan ubi jgn mengaibkan pasangan...

    ReplyDelete
  8. hurm..

    nak buat cmna kan..dah xdk jodoh diorg...

    kita doakan yg terbaik la untuk mereka...

    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  9. "aku bangga dengan apek..membuktikan yang aku bukan jenis player"


    konpius2..ni kes sape putus tunang nih?? hahaha

    ReplyDelete
  10. " ada peluang nak pancing apek' woho..gay ker??hahah..=p

    ReplyDelete
  11. kesian jejari runcing. dah takdak modal nk update blog lg.

    ReplyDelete
  12. ha??ko nak pancing apek?jangannn..bulan pose ni..hahaha

    ReplyDelete
  13. err gay ke siap nak pancing apek segala..melepas lah ika nak bg no telefon ni hahaha,err kim salam apek ye,dah single leh berkirim salam la kan wakakaka :p

    ReplyDelete
  14. sayang nye.. elia n apek sngt sweet..

    ReplyDelete
  15. adess ape kah siap nak pancing bagai. gay? kuikui. ==,

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia