hadiah sempena ramadhan

21 comments
hari ni geng geng falak akan tengok anak bulan. aku bajet nk join sekali sebab tempat tengok anak bulan tu belakang umah aku je. rugi kalo tak join sekalikan?

tapi, tak masuk ramadhan lagi aku dah dapat hadiah.. hadiah ni walaupun tak seberapa..rasa begitu bermakna buat aku. apa tidaknya.. aku dapat BE dari encik Nuff.. pestime BE selama aku berbelog..teruja dalam keterpaksaan..



aku rasa encik Nuff ni dia naik bosan dengan aku.. sebab aku asyik hantar tiket je kat anak2 buah diorang. ni kira dia nak kasi aku stop la dlu dari dok antar tiket.. anak buah dia gak yang busy nak melayan n reply tiket tiket dari manusia tak berhati perut speti aku ni..

jadi..sempena ramadhan ni..marilah kita mensyukuri apa yang kita ada. jangan nak meminta yang lebih jika yang dah ada skang ni pom tak pandai bersyukur...

p/s : esok jadi ke puasa ni.. kalo tak jadi..ada chance lg sape tak cukup pose ganti lg..hehe
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 comments:

  1. tahniah!! dah dapat BE tu.. bila nak belanja kak Es???????

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut bulan ramadan..
    Selamat berpuasa.. :)

    ReplyDelete
  3. tahniah...!!sok boleh beli kuih kat bazar...

    ReplyDelete
  4. wahh... tahniah... selamat menyambut ramadhan...

    ReplyDelete
  5. yea yea ! dah dapat BE. nak duet raya . ngeee~

    ReplyDelete
  6. haha tu hadiah suh pose..

    selamat berpuasa bro...

    ReplyDelete
  7. eh naper erasa plak rm BE tu. kite nak tengok ler ...

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa bro..may god blessing u=)

    ReplyDelete
  9. untung arr dpt BE,tiket ape awk hantar dgn anak buah nuff tu?nak tau jugak...dah lama bkhidmat dgn nuff ni tp tak pernah dpt pun..:(

    ReplyDelete
  10. wlp ika xtau pe2 pun psl bnda alah ni,nk gk ucapkan tahniah..errr kire nye leh bg duit raya la ni kt ika kn muehehe :p

    Salam Ramadhan Kareem

    ReplyDelete
  11. Ramadhan Mubarak!..barakalluhu fii Ramadhan..=)

    ReplyDelete
  12. leh wat duit raya t .. hehe alhamdulillah ..

    ReplyDelete
  13. tahniah la bro da dapat BE..=D

    ReplyDelete
  14. bestnye dapat be! slamat berpuase! :)

    ReplyDelete
  15. wah, tahniah ! boleh belanja cik kuih2 kat bazar nanti ehh . hihi
    Selamat Berpuasaa ! :D

    ReplyDelete
  16. wah tahniah..

    anyway selamat berpuasa juga ya buat Ubi.. moga ramadhan ini akan menambahkan amal dan ibadah kita.. selamat berpuasa.

    Ikhlas ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  17. slamat b'puase :)
    congrats dpt be..beshnyer..hoho

    ReplyDelete
  18. x tahu menahu apekah BE itu..huahua..punyer teruk thp IT..
    blh le singgah link ni ye..salam Ramadhan ye..

    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/ramadhan-yang-pertama.html

    ReplyDelete
  19. waahhh!! tahniah !!!
    suke kan kalo dpt BE!!heee

    ReplyDelete
  20. teA dah bosan anta tiket. taknak anta dah. merajuk! lalalala~

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia