gangguan seks

18 comments
lelaki zaman sekarang memang sah-sah susah nak mengelak gangguan seksual dari pompuan. yang ni aku sudah buat kajian berdasarkan observe aku sendiri semasa merempit moto.

 aku macam biasa la, mat rempit jambu...naik moto speed dalam 60km/h. keluar je cabang, aku tengok ada satu moto depan aku..beza tak jauh pom. blh je kejar nk potong dia. moto ni aku anggar speed dia dalam 60km/h. so, jarak aku nga dia maintain la sbb dia pom naik tak laju tak slow.

aku pom macam biasala.. naik moto tengok kiri kanan, mengamati pemandangan.. kot2 ada pemandangan indah yang bergerak. tiba-tiba aku pasanla yang mamat depan aku ni serius je tengok depan. tak santai n tak relak.. nampak neves gitu.

Lps tu baru aku tahu yg dpn moto mamat tu ada satu lagi moto. jarak dia nga mamat tu sama je. aku pom nak tahu apa yg mamat tu tngok. sah..aku tahu apesal mamat tu neves. dpn dia tu ada awk nga pakwe dia. Aku amati betul2..awek kat belakang tu rupa2nya pakai sluar londeh sampai ternampak spender pink dia...tak tahu la spender tu jenis mcm mana..yg ikat tali ke, yg getah ke..haha

P/S : lelaki selalu diseksa oleh wanita yang macam ni..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. erm... itu maksudnya: Fetishisme transvestik - tarikan seksual terhadap pakaian jantina yang lain.

    ReplyDelete
  2. dan lgi tu intai kaler pink.. hampeh hihi.. cikgu sy cmpak ais dlm tu hehe

    ReplyDelete
  3. hihi.. laa. ingat pasal ape laki tu neves. ceit =.=

    ReplyDelete
  4. hahahaa,,,xleh blah neves dy...haha:P

    ReplyDelete
  5. Godaan ke dugaan hehe

    Ubi nok mtok tu um tar tulisey komen tu kawe tok judo cr sokmo huhu

    ReplyDelete
  6. tu laaa.. kesian lelaki zaman sekarang. tgk depan salah, tgk bawah pun .. skirt lak singkat..
    dongak ke langit kangg... jatuh longkang pulak... adusss

    ~ baik wanita, baiklah isi dunia~

    ReplyDelete
  7. hahahaha.bawak motor sambil cuci mata

    ReplyDelete
  8. eh jgn ngata lelaki..pmpn pun terseksa tgk kaum nye mcm tu tak pasal2 dpt dosa kering free2 jerk sbb dok ngutuk dlm hati.

    apa ke bangang pesyen minah ni baik ko bogel jer terus miahahahahaha

    ok akk dah terlebih ckp sekian mekaseh :p

    ReplyDelete
  9. hurmm cian kaum adam .. cian gak kaum hawa huhu

    ReplyDelete
  10. kesian lelaki kan

    haha

    sabr jela

    ReplyDelete
  11. lelaki je yang kena sabar..haha

    ReplyDelete
  12. hahaaaaa... pompuan tu pakai seluar cawat pendek :P

    ReplyDelete
  13. sah2 salah pmpuan tu..hadoii..

    ReplyDelete
  14. hahahaahah nmpak kaler pink eh.sempat ag intai tu.

    ReplyDelete
  15. perghhhh,jaga pandangan anda hehe :p

    ReplyDelete
  16. aku malu baca entry ko nie.. huhuhuhu

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia