GA sempena ramadhan by Cik Gugu

10 comments
aku tengok cik pulau buat GA cik gugu..tangan ni pom rasa gatal nak buat jugak sebab tengok syarat dia macam mudah je..hee

sesape nak join just klik gambar ni je..

Nama Penuh : Muhammad Hafizin Jamil
Umur : Sweet tweenty
Pekerjaan : study kat u di saudi arabia

tengok..senang je kan GA ni.. rezeki random ni..tak tahu boleh menang ke tak..haha..rugi sesape tak join ni..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. err kena buh nama betui ka??? err tamoh la tamoh la nt paparazi serbu ahkak wawawawa....btw gudluck comel la katon tu kai spender kt atas kepala ek kih3

    ReplyDelete
  2. goodluck!

    p/s:kenapa kena minum air bunga sebab miss flower ke ehehe..

    ReplyDelete
  3. ahahaha..
    join yer...kih3..

    p/s: hom la.. sep kg demo la ni.. keh3...errr

    ReplyDelete
  4. huyoo. saudi arabia tu. >.<

    ReplyDelete
  5. eh,stady kat arabia?hehehe

    gud luck ek dlm GA nie

    ReplyDelete
  6. jiejah : letak nama asal la..haha
    hanis : sbb miss flower la.. :)
    cik pulau : sek kg mano eh??heee
    tea : datang bg tahu la..
    anis : tima kasih aniss..join la jgak..
    fikah : tq..hee
    sutera : adik la baru ni...haha

    ReplyDelete
  7. wooooooooooooo saudi arabia tuh...

    tq join ye;)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia