futsal

17 comments
futsal? kalo dengar perkataan...sah-sah apa yang aku terbayang adalah jenis game utk lelaki. terbayang gak kalo pompuan yang main..cuma, kekadang je terlintas..

so, tadi...sempat gak aku berfutsal dengan member aku ni..main berdua je..baru romantik kan? lepas game aku tu..datang segerombolan pompuan ke court futsal.. siap pakai leging lg nak main futsal.. rambut tu ikat tocang kuda.. nasib baik kaki je dua..dah tu..bukan mari dengan kaum sejenisnya...siap nak lawan nga geng jantan lg.

aku tak kata yang kalo pompuan main futsal ni salah. tapi...dia dah macam menyerupai lelaki sebab sejak dari dulu lagi futsal atau sukan seumpama ni kaum adam yang memainkannya... jadi, kalo pompuan yang main..sah2 anak2 adam yang main lepas tu nak tengok aksi diorang kan?

jadi, pada korang baik pompuan mahupun jantan...adakah baik pompuan ni beriadah dengan main futsal.. kalo diorang nak main..aku rasa patut disediakan court yang khusus utk kaum diorang je..betul tak? aku tak kata yang kalo pmpuan main futsal ni salah... so, jangan melenting kat aku yer..ni curahan hati aku je...

p/s : nasib baik iman aku menebal time tu..tak layan la pompuan main futsal ni...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

17 comments:

  1. xpernah main futsal...tapi pernah tgk perempaun main futsal...haha..

    nak gelak ja tgk..ehheh

    ReplyDelete
  2. hehehe..best gak tengok dorang main..

    tak jatuh bro :)

    ReplyDelete
  3. nmpk truk ke kalo pmpuan men futsal hahaha...
    pna la tgk pmpuan men.. tp dri sdri xpna men lg..

    ReplyDelete
  4. rasanya tak salah gurl maen futsal sbb kalau tgk cara positif, ia juga untuk beriadah dan kesihatan.. cume pembawakan tu kena bertempat la sikit.. just my opinion.. hoho

    peace

    ReplyDelete
  5. kitaorg main gak futsal tapi jauh la dari pandangan mata lelaki dan pakaian macam biasa... t-shirt muslimah yg sampai lutut tuuu dan bertudung menutup biasa seperti biasa mmg nampak terasing la.. tp utk riadah je tak main la nak lawan2 dengan geng2 adam... apehal lak nak lawan kannn

    ReplyDelete
  6. hehe pompuan main futsal ok je kot..tp penting tutup aurat la..and kalau da memang tak pakai tudung tu..baju jgn la ketat sgt..kan?

    ReplyDelete
  7. aku tak suka main futsal.. apatah lagi bola sepak.. tu lah.. elok main sama2 jenis je.. tak elok campur2.. tapi.. aku suka main hoki.. camne plak?

    ReplyDelete
  8. penah skali maen futsal. eksaited sbb nmpak mcm senang. bila dh maen, asik tergolek jatuh. x semudah yg disangka rupanya.

    so memg hebat la kalu gurl leh konker glnggang futsal nie. terrOr3 !

    ReplyDelete
  9. erkk.. pakai legging men futsal ?? biar betik.. adoii >.<

    ReplyDelete
  10. aku pernah gak main futsal lawan budak pompuan.tapi tuh lar ianya menyekat kebebasan aku bergerak.cis!lebih aku mengaku kalah jer lawan dowang.hihi

    ReplyDelete
  11. penah main. smpai jatuh brdarah. tp ok je main kalo xde laki.

    ReplyDelete
  12. huhu akoo suke la futsal~
    tp tak suke la maen dpan laki..
    =)

    ReplyDelete
  13. tk pnah men lgi.. tpi klu gelanggang khas ut wanita memg bgus.. pkaian nk bsukan tk smestinye kene ketat2 kan

    ReplyDelete
  14. men xde laki xpe..buat tertutup utk kaum hawa je ehehe,tp ika xpnh men pon :)

    ReplyDelete
  15. hahahah..
    suke lettew..
    kikiki..

    ReplyDelete
  16. tulah..kan besh kalo ade court futsal tuk perempuan jer..xpelah, nt dla buat..hehe

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia