dating bersama artis

12 comments
Semalam memang rezeki dapat makan chaw kuew teow. Aku nga member turun still hujan rintik-rintik.Nasib baik tak parah lg hujan tu. Pergh memang kaw-kaw rasa char kuew teow panas ni.Tercapai gak hasrat malam sebelom tu yang basah kuyup gara-gara nak makan char kuew teow.Hehe.. Alhamdulillah, kenyang sikit.

Kat gerai tu dia tulis 'kuew teow utara'. Tak sure abang tu ke atau kuew teow tu yg datang dari utara. Siyes..abang yang masak  tu memang meced giler.. Sudah je beli, terus melantak cari kedai makan. Dating malam-malam kat kedai kopi pom best jugak kan?Aku dating nga artis woo...(kalo korang kenal artis dlm gmbar tu, bgtau la)


tak leh lawan yang chef mat gebu lg..hehe

Ni la org bajet artis.. tengok ABC je. jgn tngok artis ni.
 P/S : hayati zaman bujang anda..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 comments:

  1. eh saper pulak artis yang dimaksudkan ni...

    selalunya kalu balik penang, sure p pulau p makan char kuew tiaw terbaik dari sana...memang bertambah la...hehehe

    ReplyDelete
  2. perghhh sedap,tp npe utara erk konpius ni..artis tu terkenal ke x,npe ika xknl ni haha..mcm pami je eh entah

    ReplyDelete
  3. ostad jiji ke tuuuuuuuuuuuuuuu??? ahahhaha~ ke salah?

    ReplyDelete
  4. cik mot : nk try gak yang penang punyer.tp jauh sgt..

    ieka : yang ni popular area p.mas je..hak3

    kak sunah : haha..betul kot..artis ni mmg femes..

    ReplyDelete
  5. dulu 3 bulan lepas gi penang..tapi tak sempat makan ckt..melantak pasembur ngan nasi beryani je hari2...
    Huh p.mas ada retis glemer ekh...walaupun bukan..nak sedapkan ati..makcik teka pahrin la..kalau pahrin, kirim salam sayang kat dia dr makcik ni yep...kalau dia ada blog (bukan FB-makcik bukan fanatik FB)bg url kat makcik..makcik nak nyanyi lagu kat dia..

    ReplyDelete
  6. suka char kuew teow kat Mali's tu.. wallaaa!!!

    ReplyDelete
  7. artis tu malu2 plak.. hahaha..

    ABC tu sapa punya weh.. keliuh wa tengok.. perghhh... tengah demam ni rasa nak pekena abc je...

    ReplyDelete
  8. huhuhu..sdpnya..mmg feveret ni...

    ReplyDelete
  9. wah ..my favourite food..

    siapa artis tue.. kim slm kat artis yg pemalu... :)

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia