buya

18 comments
aku tak paham dengan laki yang suka sangat jadi buya ni a.k.a playboy. dah lama aku tak terjun dalam bidang macam ni, istilah yang terbaru pom aku tak tahu. nasib baik awal2 lagi aku dah insaf..hehe

part mana yang aku tak paham tu? part yang paling aku tak paham adalah part time menjadi mangsa luahan pompuan-pompuan yang skandal nga dia. sorang satu dengan ragam dia. jenuh nak melayan semua.

bayangkan satu malam nak melayan semua pompuan-pompuan tu dengan mesej, dengan kol la. boleh naik semak kepala. paham-paham la pompuan kan, ada yang terover gedik..ada yang tak reti nak gedik, ada yang buat-buat gedik...

tapi, aku percaya... buya yang profesional mesti tahu nak hendel masalah macam ni kan. diorang dah ada backup plan. semuanya dalam kepala. setiap masalah sepanjang dia menjadi  buya tu, dia dah sediakan plan B yang terbaik..hehe

p/s : kalo nak jadi buya, jadilah yang profesional..kalo tak buat semak kepala je.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 comments:

  1. HJ bukan buya gak erk..hahaha

    ReplyDelete
  2. sungguh ada pengalaman HJ nie ha...haha

    ReplyDelete
  3. haha...macam da pro je ko ni H.J..(^^,)

    ReplyDelete
  4. ohhh kata2 daripada ex buya hahaha

    ReplyDelete
  5. haha..bukan aku la..orang lain tu.pengalaman member,

    ReplyDelete
  6. yeke bukan buye ni.. mcm tk caye je.. haha

    ReplyDelete
  7. u noe whut,member rara aka buaya ni ada 6 bijik hp taw.lain2 num.

    ReplyDelete
  8. sue : kena caye la tuh..haha

    rara : haha,,buya sejati tu..

    ReplyDelete
  9. H.J jgn jd buya ye..semak kepala.kemahiran menipu kena tinggi kan?hehe.tp buya ni biasanya tak melabur tggi pun..sbb pompuan2 gedik yg kol dia..hehe

    ReplyDelete
  10. uncle pakai spenda cap buaya...

    ReplyDelete
  11. haha..depa busan kot tu jdk buya..

    ReplyDelete
  12. ape je boye2 ni. sekeh kang. hahaa.

    ReplyDelete
  13. xyah la nk boye2. nt kot dh setia tetiba,. si pompuan tu plk jd boye betina. kehkeh. baru pdn dgn muka. xD

    ReplyDelete
  14. Aku adalah bekas "buaya" tapi dah insaf..! hahaha

    ReplyDelete
  15. oOOo penah jadi buya bertauliah keee

    ReplyDelete
  16. boye ke dolu???..boye darat? boye laut? boye plastik?

    ReplyDelete
  17. H.J bukan buya yer..haha

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia