bengang

37 comments
aku selama 5 minit telah bengang dengan satu site ni. apa tidaknya. dia tipu aku idup2. haha.. kalo kena depan kita macam tu mesti bengang tahap cipang kan? aku tak tahu la dia tipu ataupun memang server dia.

aku bukak site ni sebab nak hantar tiket pasal benda dok berklip2 dalam blog aku ni..kalo nak hantar kena la buat freecap tu.. ala..benda yang kena isi huruf yang dia pamerkan dalam kotak. stail word verification tu..

time isi tu, aku yakin giler dengan huruf yang aku letak tu. nak kata aku tak kenal abc tu pelik jugak kan. so, aku pom hantar la..then. dia cakap aku salah..sila tunggu 3 saat utk kembali ke tempat tadi. aku pom buat plak..lepas tu hantar...tengok2 salah lagi. aku geram..n buat lagi dan buat lagi..tapi masih lg salah freecap tu.


Jawapan FreeCap tidak tepat. Anda boleh klik disini untuk kembali ke halaman sebelumnya atau tunggu 3 saat untuk dihantar semula..

korang nk tahu apa lastnya. dia cakap aku dah sampai limit da. tak de da huruf dia nak pamerkan dekat aku. kalo macam tu..maknanya tak sampai la tiket aku nak hantar kat diorang kan?sia-sia je aku tercongak depan lappy dok eja satu2 huruf tu..

p/s : harap diorang pantau masalah ni..kalo tak makin ramai yang bengang..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

37 comments:

  1. ehehe,1st time ika bace entry HJ yg bengang cmni hahaha...sabo HJ sabo :p

    ReplyDelete
  2. haha. kesian2.


    ke, ada huruf tersembunyi yg tak nampak ni. :p

    ReplyDelete
  3. he he he... ada udang di sebalik mee

    ReplyDelete
  4. err,siannye,..dh berakar duk tggu mnde tu kot kn,.hehe

    ReplyDelete
  5. mmg x suka klu ada yg kena taip bnda alah tu...

    ReplyDelete
  6. CE BITAU web mana...nak tolong pantaukan...lalala

    ReplyDelete
  7. tak suke sgt word verification tuh..huuh

    ReplyDelete
  8. tu adalah web nuffnang..nak hantar tiket kat diorang..buat hal plak..

    ReplyDelete
  9. huhu...sian.klu rabun cam akak mesti mls nak taip nmbr2 dan huruf2 tu

    ReplyDelete
  10. ades! tak pernah lak dpt tau masalah pasal nie..dasyat..tak kan banyak kali kot bab isi huruf..macam lah awk xtau huruf...system tu problemo la tu..

    sabar sabar

    =)

    ReplyDelete
  11. hahak cian ye .. saje nak tipu kot ..

    ReplyDelete
  12. alolo ciannye..
    sabor je la :P

    ReplyDelete
  13. ce citer ape website nye tuee...

    ReplyDelete
  14. tak suke menatang word verification tu.. kekadang huruf die pelik2.. :p

    ReplyDelete
  15. hehe..first time buka blog ni tergelak sorang2 bila baca nama blog yg sgt unik..ubi badok???lain dr yg lain..

    ReplyDelete
  16. sabar2...fuhh sambil tiup kat h.j..(cam bomoh la pulak)

    ReplyDelete
  17. KESIAN ....

    *even xpham pun sbb apa -.-

    ReplyDelete
  18. HJ, macam scam jer....hati2. Penipu banyak...

    ReplyDelete
  19. hempuk jea LAPPY. hahaha !
    takk2 ;p

    ReplyDelete
  20. kalau macam ni, memang bengang tahap cipan, lipan, katak, sume laa...

    ReplyDelete
  21. mesti anta tiket ke nuff..
    dulu gtu gop..
    tpi kena byk2 kali..
    kdg2 tenet slow pn xleh gop..
    so, jange give up yer..
    cuba lagi..^^,

    ReplyDelete
  22. sabo je la... word verification memang nk mnguji kecekapan mata manusia2 hahaha

    ReplyDelete
  23. kesian betol kau
    tu la
    aku da pesan
    lain kali baca bismillah sebelum buat sesuatu
    bru menjadi

    ReplyDelete
  24. sabar je la...mmg sakit sikit kalau ada word verification ni....

    ReplyDelete
  25. saje dia uji IQ H.J tu...hehehe

    ReplyDelete
  26. kite bako... kite bako..!!! huhuhu... sabo bro...

    ReplyDelete
  27. haha

    mmg bengang abes nih

    ReplyDelete
  28. bengong betol ni. tea yg baca tea plk yg bengang. website mana?

    ReplyDelete
  29. kasi tau la kasi tau la. heheheh,

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia