BEN ASHAARI ,AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

14 comments

Aku sebenarnya konpius nak pilih blog mana sebab banyak giler snarai belog..rasa-rasa nak senarai semua je. Mata masih lagi berpinar sebab baru bangun tido. bangun tido tu member aku bgtahu "ko p hapdek segmen ben... kalo ko masuk segmen ben..ko tak leh tido...ko tahu tak??" haha..garang giler member aku sorang ni.

senarai blog :

1. blog kak es

walaupun kak es ni sorang blogger perepmpuan. dia ni dah kira taraf akak da. anak dah 3 orang kan.. bukannya aku nak mengayat apa dalam blog dia. tengok info dan sedikit perkongsian dalam blog kak es mmg patut aku singgah blog kak es. pengalaman dia skurang-kurangnya blh jgak aku amek..hehe

2.blog kak LM

blog kak LM ni pom hari-hari aku singgah. dengan template dia kaler pink gitu. nampak manis plak. so, aku singgah blog ni sebab hari-hari ada je entry kak LM. citer kak LM dengan anak dan hubby dia pom tetap aku baca walaupun aku belom kawin lg. Ambik pengalaman utk praktik bila sampai masa nanti.haha

3. blog Harrazdani

tak semuanya aku pilih blogger yang berlainan jantina dengan aku. blog lelaki macam blog harrazdani pom aku lepak gak. dengan blog dia kalter hitam gitu. entry dia pom banyak yang berguna. sikit tentang pengalaman hidup. kekadang diselit jugak dengan entry berbaur keinsafan. apa-apa aku enjoy je singgah-singgah kat blog ni

p/s : blog lain aku bukan tak nak pilih..ben dah bagi syarat. lagi pom ni kat segmen dia..haha..takkan nak langgar syarat-syarat dia lak. ni nama dia tak menghormati tuan segmen..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 comments:

  1. BEN ASHAARI, AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

    http://ubibadok.blogspot.com/ kerana : dgr dia punya tajuk blog pun sodopnyee trus ingat cucuk ubi badak..hahaha...ok2..mama caca sewiyes..blog dia best sebab semua crita dia best2 and up to date! pastu dia kiut..ahaks! hehehe...

    okay mama caca dah bagi ulasan sejujurnye keluar dari hati nurani mama caca...harap2 sudi la nak kawan ngan mama caca yang kiut ini..hehehe nak jugak!...

    ReplyDelete
  2. orang kalau rajin sokmo ber BW .. dia kutip abeh semua yg dia dapat.
    Tp org madinah niii... filter dia mesti byk lapis kaannn..

    mana yg tak elok kat blog kak es Tegur2 lah ek ~

    kak es tak kisah kalau adik menegur.. anak kak es pun berani 'bersuara' dan suaranya tetap didengar ~
    ;)

    ReplyDelete
  3. Terus terjah blog pilihan ni..!

    ReplyDelete
  4. terjah sni dr segmen bro ben.. ;p

    ReplyDelete
  5. tq selalu singgah ke blog akak..nnt blk Qatar akak hidang entyri tentang kat sana pula ye..tgu pas raya okey!!

    ReplyDelete
  6. alamak bro....terma kasih banyok...nanti balik KB ambo blanjo nasi ayam percik yati..hahah...thanks bro very appreciated.

    ReplyDelete
  7. xsempat join..
    baru dapat online..
    grrr

    ReplyDelete
  8. meh nak kelik belog pilihan sini ^_________^

    ReplyDelete
  9. H.J

    kak bagi award pada kamu ya, nanti singgah tau

    ReplyDelete
  10. tak sempat nak join segmen.ni..pape pun..nice blog??boleh tau kenapa nama ubi badok..

    ReplyDelete
  11. akak tak join segmen ni..tapi boleh la selit2 sikit kat sini..kan??
    heheheh

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia