" Mengapa Saya Perlu Pergi? "

Leave a Comment
Assalamualaikum...
pagi pagi lagi aku dah dapat berita pasal team fevret aku iaitu team Arsenal. 
so, aku share la kat sini 2 3 patah perkataan utk aku perbanyakkan entry aku sebab selama ni pom entry aku banyak dengan 
benda2 macam ni je...haha..

so, apa ceritanya? ceritanya macam ni, mengapa saya perlu pergi?
sape lagi yg nak pergi kalo bukan star fevret gua iaitu Cesc fabregas. 
kebelakangan dan jauh kebelakangan ini, entah berapa belakang 
dah gia dengar pasar spekulasi ini.
sejak musim lepas lagi gua dengar yang fabregas nak pergi Barca.
tapi, korang jangan risau sebab 
pagi ni aku dapat inbox facebook dari fabregas...
apa dia kata? nanti gua bagi original text daripada fabregas.
kalo gua main translate ayat macam tu, conferm korang tak cayekan?
tu la korang, ingat star bola sepak ni tak layan orang ke? 
bukan macam artis tanah air kita, nama naik skit pom dah menggelabah...
haha..sape eh artis baru AJL tu? aku pom tak ambik cakna sangat..
rasa2nya ayah dia adalah Rafli. anak Rafli...haha

Why would I want to leave? It is fantastic here. It would be a dream to lift trophies for Arsenal. It has always been my wish.
Afterwards you can always be attracted by something else, like a new objective, or new challenges because, for me, life is all about challenges. But my real challenge as captain of Arsenal is to bring this football club success.
This is the biggest dream I can have. I want to end these five years without a trophy and, hopefully, I can do it this season.
It hurt me a lot to be injured and then hear some things, that my head was not here and my heart was somewhere else.
I often played when I wasn’t 100 per cent and it is painful to hear that kind of thing when you have worked so hard for this club and when you give everything for them.

korang baca sendiri la apa dia bagitau tu. haha..tapi
serius yang itu bukan dari inbox facebook gua. gua dapat info
ni daripada internet jugak...tapi, berita yang latest jugak 
la ni. Terima kasih untuk fabregas sebab kalo ko pergi, gua macam tak nampak je hala tuju Arsenal.
Bravo Fabregas, ko macam dah nadi Arsenal da, takpon orang gelar dengan
icon Arsenal.

OK..gua chaw dlu..

semangat gua tinggi kalo u all nak tau..dont worry beb...

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia