BloG iTu BerLaRi

2 comments
Assalamualaikum...
Skang ni aku rasa member aku yg dok kat mesia tu dah makin ketagih dah nga blog ni.. Entry dia dalam blog pom aku tak sempat nak follow. 
Memang aku dah agak dah yang dia ni power kalo bab 
karang mengarang. Maklumla..anak kesayangan cikgu BM.
Mintak maaf la Abe Ji. Mintak maaf banyak - banyak la sebab tak sempat nk baca blog nesloo tu.
Ko pom tahu kan yang aku selalu je support ko kat belakang. Ikut la suport dengan apa sekali pun. Kalo aku dok belah ko skang ni pom, aku suport gak ko kat belakang...tapi dengan jadi penunggang moto kamen rider ko la...Eehehe

Serius la abe ji. Aku tak reti nak buat tag2 ni. Yang aku pandai hanya taip entry blog je. Entah apa nak jadi kalo aku memandai buat tag. So, ni aku nak tiru cara ko la ji buat tag...Jangan marah la bro...ehehe..
Junior nak belajar dengan senior...

Aku pom tak tahu nak tag pe menda. Tapi..aku tengok..member aku ni letak banner bloglarian ni. Aku tiru je la...

1. Link kan alamat ni lepas letak banner tersebut...http://bloglarian.blogspot.com/ 

2. Lengkapkan slogan yang saya suka berblog walking kerana..( kerana aku boring sampai tak tahu bak buat ape da dengan internet dok depan mata ni...)

3. yAng terakhir aku tengok dia tag 3 orang..semuanya yang aku kenal..Jadi, aku tak nak tag sape2 pom...Kalo aku tag pom..tag orang yang sama gak.
Lantakla dia nak kata apa pom. Janji tak susahkan orang..KEkeke...

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia