Dimalukan Lagi...Apa Nak Jadi dengan Arsenal!

2 comments
Assalamualaikum. Sory la bro-bro sekalian sebab lambat skit guwa update hari ni. Biasala, tempat guwa sekarang ni baru pagi. Jadi, guwa tak leh la nak update macam tempat bro - bro sekalian. Ehehe..

Wilshere je pling kiut berposing...wakaka


Guwa hari ni pom macam tak de mood je nak update bila tahu Arsenal kalah malam tadi. Baru je kalah dengan Totenham, kalah pulak dengan Braga. Hari tu sedap je belasah Braga 6-0 time di Emirates. Entah la Arsenal ni, tak konsisten langsung. Huahua...

Haha..takpe..musim depan dok kat Barca da...


Ok, kita detail sikit pasal  match semalam. Kita citer sikit pasal skuad yang diturunkan Wenger semalam. Kalo tengok kat skuad tu, memang dah ada kelainan dengan skuad yang diturunkan tika menentang Totenham.


bendtner

Walcott - Wilshere - Fabregas - Rosicky

Denilson

Kieran Gibbs - Djourou - Squilacci - Eboue

Fabianski

Hah, tu dia skuad yang diturunkan Wenger. Memang lain la. Yang kekal cuma Fabregas, Squilacci, Fabianski dan Denilson. Lain memang lain, tapi....yang pentingnya menang. Bukan kalah kan? Takpe la...Wenger nak cuba taktik baru kot.

Matheus..pemain Brazil..bravo la ko ni..rezeki bnyak kot

Kalo korang yang tengok match semalam ni, memang perit la sebab Braga menjaringkan kedua - dua golnya pada 7 minit terakhir. Frust beb, Apa yang guwa dapat tahu, time game tinggal 7 minit lagi, team Arsenal bermain dengan 10 orang. Pergh..memang alasan yang tak seberapa kukuh la nih.

Eboue buat -  buat terkejut la plak...haha


Dengar - dengar, Eboue dikeluarkan pada 7 minit terakhir kerana kecederaan. Guwa tak leh nak detect penyakit apa yang menima Eboue ni. Penyakit berlakon ataupun penyakit malas nak main. Time tu, ketiga - tiga pemain result telah pom diguna oleh Wenger. Chamakh menggantikan bendtner, Walcott dengan Vela dan Fabregas dengan Nasri.


Masuk 3 pemain ni bukan boleh buat apa2 pom. Bagi Eboue sakit ada la. Wakaka.. TApi, tak tahu la. Kalo Arsenal nak mara ke peringkat seterusnya, dia perlu menang satu match last dalam kumpulan H. Aku pom tak tahu pe benda nama team ni. Tapi, untuk team ni, mata diorang skang ni 0. Kalo Arsenal kalah pulak, tak tahu la guwa nak kata apa. Balik masuk liga Malaysia pom lagi bagus. Haha.

Aku bagi love ni kat Wenger,,,ehehe


Kita sekarang ni berada di kedudukan no.2 dalam  kumpulan H dan hanya mengumpul 9 mata berbanding pendahulu kumpulan iaitu Shakhtar dengan mata terkumpul 12.? Mcam mana ni Arsenal. Tergugat fan dengan penyokong Chelsit dan Man U. Haha...

Rilek bro...taktik baru..nak apply  kat aston villa plak
 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Semuanya tentang cabaran..........kejuaraan termahal bagi Arsenal yang perlu ditempuhi.

    ReplyDelete
  2. hahaha,,terbaik la arsenal korner..eke

    ReplyDelete

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia