Leave a Comment
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Just nak isi blog ubibadok ni yang sekarang ni nampak sedikit usang dan tak berupdate. Aku dok tengah tunggu editor-editor ubibadok yang pada zaman pembinaannya sama-sama berjanji nak update satu sorang dan bergilir-giler. Tapi, hampeh. Kejap je sistem tu berjalan. Kalo aku tak update jugak blog ni, mesti jadi terbiar lagi kan? Mungkin editor-editor lain tu sibuk. So, tak de masa untuk melungkan masa bagi blog yang tak seberapa cantik ni. (konferm tak cantik langsung). Kalo ada diantara korang yang terjumpa abang handsome kat Cairo dan area Shoubra tu, bagitahu dia, aku suh dia update blog sebab dia ada janji nak update jugak satu post kat blog ni. Lama gak aku tunggu tu, tapi, tiap kali aku bukak blog, tak de pom. Makin frust ada la. Wakaka. Kalo korang nak tahu, jejaka handsome yang aku maksudkan itu, nama facebook dia Muzakkir Zakaria. Korang try search la. Barang hot tu, kalo korang nak add dia as friend tu, korang kena fikir masak-masak dulu sebab kebarankalian utk dia accept friend korang tu teramat tipis. Amat-amat tipis. Sebabnya?

Sebabnya tak yah aku cakap kat sini sebab kat atas tu aku dah bagitahu yang dia ni jejaka hot kat Cairo. Pergh,,Cairo tu. Kalah mat-mat arab yang berbulu dada panjang dan bermisai tebal. Memang hebat la. Aku kalo boleh tak nak ulas panjang-panjang la mamat ni. Gerun gak aku nga dia sebab, dia memiliki pakej yang lengkap. Bukan setakat handsome, body pon tuff. Kalo dari jauh korang tengok dia ni..|Fuhhhh,,aku pom tak tahu nak describe macam mana. Yang aku boleh cakap, kalo korang tengok dia dari jauh tu, memang tak ubah la macam Salman Khan. Tu bagi aku la. Kalo korang nak tahu macam mana yang korang nampak, korang kena tengok sendiri la batang tubuh dia tu. Aku hari-hari dah tengok dia. Naik jemu ada la. Hahaha.

Yang kat atas tu korang jangan ambil serius la. Saje je nak berguran senda dengan abang handsome. Sempena hari raya ni (raya ke 8 dah ni), aku mintak maaf sangat-sangat kat korang yang membaca blog ni. Aku tahu, ramai yang bukak blog ni, tengok-tengok tak berupdate pom, asyik-asyik post yang sama. Aku harap korang sabar sikit sebab aku ni ada masalah internet connection. Tak leh nk update pom kalo aku tulis. Banyak dah aku tulis bajet nak update kat cc ataupun kat mane-mane source. Last-last, citer tu dah lapuk da. Maklum la..update pasal bola sepak kan? Mesti nak yang latest-latest kan?

Jadi, kepada korang tu, lepas ni aku nak majukan sikit blog aku ni. Tak kira la..segala benda aku nak isi dalam blog ni. Kalo boleh biar kalah poket doraemon tu. Tak kira bola, ilmiah, suka-suka, gurau-gurau..habis benda aku update. Tu pom kalo source internet yang aku ada tu dapat maintain dengan baik la. Nak harap kat broadband Malaysia ni..? Lambat la lagi sebab aku pom bukan dok kat tengah-tengah bandar. Sekadar pinggir-pinggir bandar je. Pinggir pom, banyak yang kesebelah bandar la. Haha. Ok. Ampun maaf dari kami semua editor - editor blog dengan ucapan Selamat Hari Raya Aiduofitri.

P/S :  kepada abang handsome kat atas tu..aku pom nak mintak maaf banyak-banyak..puas weh..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia