Post kejap je ni..

Leave a Comment
Terbaru..aku nak kasi update skit setelah sekian lama aku menyepi. Kekeke...Ni aku nak post berita pasal Fabregas sempena dia nga Spain dapat pergi ke separuh utk World Cup 2010 ni. Tahniah la untuk Spain kerana team diorang ni dapat jugak melangkah ke separuh akhir. Time match peringkat kumpulan tu, dah ramai fan-fans Spain yang kecewa kerana permainan Spain untuk World Cup ini sedikit hambar. Tak macam diorang main utk Euro 2 tahun lepas. Aku pom tak tahu team Spain ni ada prob kat ne. Mungkin coach baru kot.Hehe.. Spain boleh gak dianggap bernasib baik kerana dia ni dok sekali nga team-team yang tak mempunyai kuasa VETO.

Aku kat sini nak kasik berita buruk yang Fabregas kemungkinan tidak akan diturunkan untuk match separuh akhir menentang German. Fabregas dikatakan mengalami kecederaan kaki semasa sesi latihan. Fabregas o Fabregas. Kalo dia tak injurt pom, coach Spain ni jarang je bagi dia bermain full time. Kebanyakannya dia bermain sebagai subs. Aku pom tak tahu. Dengar-dengar hari tu yang Fabregas ni terbaik la. Terlawa la. Itu la..Ini la...hehe...

Kalo match Spain time lawan dengan Paraguay, korang boleh tengok kan yang game Spain nampak cam sedikit teratur lepas Fabregas masuk. Jadi, aku jangkakan yang Spain ni susah sikit nak menang game kalo Fabregas ni tak main. Game-game yang lepas pom Spain dok main gol nasib dan gol 1-0 jek..kekeke...Aku pom heran nga Spain ni. Torres pom nampak cam tak jumpa sentuhan lagi. Hehe

Jadi, korang tunggu ke aksi Spain esok macam mana. Aku malam ni nak tengok Van PErsie beraksi dulu. Nak kata Van Persie ni best time dok nga Belanda tak jugak sebab peranan dia tak nampak pom. Bola pom asyik dok di kaki orang lain. Hehe.. Sory la Van Persie. Ko ni main dah full time tapi kena tingkat sikit lagi prestasi ko tu. Hehehe...Ok...kita layan dulu. Aku nak chaw dulu. Kekeke
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia