Bertemu AC Milan esok.

Leave a Comment
Salam semua. Tak update dalam banyak hari jugak ye blog aku ni. Ni aku saje nak berbual kosong sikit pasal Arsenal. Nak citer pasal Emirates Cup kita je ni. Korang mesti dah tahu yang Arsenal ni anjur Emirates Cup dengan team yg boleh dikatakan power untuk permulaan musim 2010 ni. Hahaha. Ac Milan , Celtic dan Lyon. Korang jangan pandang rendah ye dengan kelab-kelab yang ternama ni. Ehehe.

Coba korang tengok la dengan Celtic tu. Walaupun jersi dia cam cibai je, dengan jalur-jalur hijau dia tu, tapi, diorang ni ada semangat yang kental lagi padu. Ehehe. Tapi, jersi dia untuk versi tahun 2010 ni aku tak tahu la macam mana. Kalo lawa, boleh gak kalo nak beli ni. Haha..Kat Rantau Panjang pom ok.



Ok. Kat bawah ni aku nak senarai senarai skuad bagi pihak lawan kita ni. Ehehe.

Untuk team Ac Milan :

Marco AMELIA (GK)
Kakha KALADZE
PATO
Gennaro GATTUSO
Filippo INZAGHI
Clarence SEEDORF
Alessandro NESTA
Rodney STRASSER
Sokratis PAPASTATHOPOULOS
Mathieu FLAMINI
Massimo ODDO
Marek JANKULOVSKI
Gianluca ZAMBROTTA
gnazio ABATE
Andrea PIRLO
BORRIELLO
Massimo AMBROSINI
Daniele BONERA
Flavio ROMA
Christian ABBIATI (GK)
Giacomo BERETTA
Simone VERDI
Mario Alberto YEPES
Luca ANTONINI
RONALDINHO

Yang ni kita kena jaga-jaga sikit dengan Pato dan jugak Ronaldinho. Bunyi-bunyi diorang macam serasi je. Walaupon ni perlawanan Emirates Cup, kita tak leh nak memandang enteng kepada pihak lawan kan? Hahaha. Tapi, korang jangan bimnang, kita ada bek baru iaitu Konscieleiny. Baru kita boleh tengok sejauh mana kehebatan dia kan? Ehehe...

Untuk team Celtic lak...

Andreas HINKEL
Efrain JUAREZ
Jos HOOIVELD
Scott BROWN
Georgios SAMARAS
Marc-Antoine FORTUNE
CHA Du-Ri
Mark WILSON
Shaun MALONEY
Niall McGINN
Milan MISUN
Joe LEDLEY
Marc CROSAS
KI Sung-Yueng
Morten RASMUSSEN
Paddy McCOURT
Charlie MULGREW
Glenn LOOVENS
Ben HUTCHINSON
Lukasz ZALUSKA (GK)
Thomas ROGNE
Cillian SHERIDAN
Daryl MURPHY
Josh THOMPSON
Aiden McGEADY
Dominic CERVI (GK)
Darren O'DEA
Paul CADDIS
Simon FERRY
Ryan CONROY
Paul McGOWAN
Gary HOOPER

Yang ni korang ulas sendiri la ye..ehehe..tak larat aku..

Untuk team Lyon aku bagi sekali la yer..ehehe

Hugo LLORIS (GK)
CRIS
Jean-Alain BOUMSONG
Dejan LOVREN
Kim KÄLLSTRÖM
Jimmy BRIAND
Miralem PJANIC
LISANDRO LOPEZ
EDERSON
Michel BASTOS
Anthony REVEILLÈRE
Jean MAKOUN
Bafetimbi GOMIS
Aly CISSOKHO
Maxime GONALONS
Jeremy TOULALAN
Remy VERCOUTRE (GK)
Lamine GASSAMA
Jeremy PIED
Nicolas SEGUIN
Ishak BELFODIL
Maxime BLANC
Samuel UMTITI
Mathieu GORGELIN (GK)
Loic ABENZOAR
Harry NOVILLO


Dengan team Lyon ni kita pom kena berhati2 gak sebab Lyon ni pernah masok dalam liga Juara-juara. Jadi, mungkin tentangan yang diberi oleh Lyon ni agak hebat. Diorang nak tunjuk prestasi diorang yang mewakili kelab dari Perancis untuk bertemu dengan The Gunners utara Londan. Haha.Korang tengok sendiri la macam mana match nati. Hahaha...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia