Transfer Gosip.

Leave a Comment
Assalamualaikum untuk semua. Aku mintak maaf banyak² dahulu sebab tak update dalam 2 3 hari ni. Ada masalah skit bro. Masalah yang tak dapat aku nak elak. Sebab tu aku tak leh nak update. Jadi, mintak maaf dahulu sebelom aku posting berita terbaru ni.

Untuk hari ni, berita sensasi ialah berita pasal transfer je. Tak banyak dah akbar nak tulis dalam page diorang. Diorang sekarang ni tengah naik flight, survey tempat untuk World Cup. Arsenal sekarang ni dikatakan ingin membida keeper West Ham.Robert Green? Korang tahu kan yang Green ni dah tua dah. Rambut pom stylo. Tapi, tu la...Wenger kata, tak mustahil kalo dia nak keeper rambut berkarat dan tua asalkan ianya menjadi. Tangkap bola pom kemas cam tangan dia tu ada keserasian.

Abang green kita ni,,handsome betoi..

Sumber tu aku ambik dari SkySport. Jadi, ikut korang la nk caya ke tak berita ni. Tapi, bagi aku, sky sport ni boleh dikatakan berita yang hampir² nak betol la. Walaupon kroang tahu yang West Ham tak mungkin akan lepaskan Green ni, tapi, mungkin tergugat hati Green ni bila dengar nama Arsenal a.k.a The Gunners.


Tu untuk gosip bagi keeper. Satu lagi gosip yang aku dapat ialah pasal pemain Perancis ni. Mungkin dia ni kawan Sagna. Takpom kawan Gallas. Tapi, korang mesti konpius yang dia ni berkawan tak nga Sagna. Pemain ni namanya Yoann Gourcuff. Memang tak leh nafi dah yang Gourcuff ni main memang best la. perfect. hehe. Dia ni pom sama la nga Green, dipanggil oleh jurulatih masing² untuk World Cup bulan 6 ni.

yang ni aku memang minat..hehe
Korang tengok sendiri la jadi ke tak Wenger nak beli pemain ni. Ni pom gosip gak. Aku ambik dari Sport.co.uk. Korang bukak sendiri la kalo tak caya. Aku memang konferm, korang ni mesti ada perasaan nak bangkang gosip ni. Korang kata yang mustahil 2 pemain yang gosip ni akan pergi ke Arsenal. Jadi, awal² lagi aku bagitahu yang aku cuma sebagai penyampai. Betol ke tak tu aku tak leh nak konferm kan. Haha. Jadi, aku nak chaw dulu.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia