Berita untuk Hari Ini.

Leave a Comment
Salam semua. Berita unutk hari ini yang aku akan update seringkas mungkin dan aku ingin bagitau awal² lagi yang kelmarin berita pasal Arsenal ni kurang sket. So..untuk hari ini aku update bese² je. Sekadar 2 kadar je...hehe..

Merida Sah ke Atletico Madrid

awak,.,,bye-bye ye,,,hehe

Nampak tak kat situ? Kita kehilangan sorang lagi player yang masih muda dan bergetah plus handsome. Nak buat cam ner,,,orang dah tak hingin kan. Lepas je la. Kejar pom dah tak guna bila niat dah tekad di hati. Ceewah... Aku dah bagitau akhir² ni yang Atletico Madrid ingin mendapatkan Merida dan seperti tajuk kecil di atas, Merida nampaknya membalas pelawaan Atletico Madrid tersebut untuk menjadi pemain kelabnya.

Kalo hari tu dok main gosip je yang Merida akan tinggalkan Arsenal untuk Atletico, dan aku harap korang jangan ingat apa yang aku tulis ni masih lagi gosip. Kali ini yang betol² dah. Kira yang sudah sah dan telah pom disahkan. Yang sah tu Merida dan yang mengesahkan adalah Atletido. Aku pom tak tahu apesal Merida sanggup buat Arsenal macam tu. Takpe lah..kita tak perlu kecewa dengan dia sebab dia ni kurang bernilai lagi dan jasa dia pom tak banya lagi untuk Arsenal.(ayt tutup frust).

Korang semua boleh tengok la dalam surat khabar Metro ke, Kosmo ke, takpom mungkin Berita Harian yang akan mengeluarkan berita pasal ni pagi besok. Merida mengikat kontrak dengan Atletico untuk 4 tahun. Yang ni aku tak konferm..berlaku perselisihan sikit kat sini. Ada yang kata 4 tahun dan ada yang kata 5 tahun. Yang dok kata tu tak tengok pom kontrak depan mata dia. Main hentam kromo je,.,,Yang tu tak penting. Tapi, kalo esok tu, korang jangan pergi beli akhbar Harakah plak, konferm tak ada. Hehe...

Bapak dia Sokong

Yang ni aku tak nak ulas panjang. Aku cuma nak copy paste ayat sorang bapa yang menyokong tindakan anaknya. Dia rasa dia bagi bagi support yang sepenuhnya kat anak dia walau apapom keputusan yang dibuat oleh anaknya. Bapak dia  kira main redah je ni,,Tak tahu pom mana satu yang baik. Anak buat teros bagi sokongan.

Yang ni bapak bagus sikit,,,

Korang tahu tak bapak sape yang aku citer kat atas tu. Bapak yang aku maksudkan di atas tu adalah bapak Fabregas. Seorang bapak yang open minded. Ni la bapak yang menjadi idaman anak² di masa skang ni. Takpe lah..anak dia katakan. benih dia, dia yang jaga. Suka hati dia la nak cakap apa pom...Lagipom, Fabregas gak yang dok tengah bagi duit kat dia skang ni. Hehehe..

The negotiations between Arsenal and Barcelona are going to be very long. Both parties are going to have to sit down several times because the matter is complicated.
Cesc is now focused on the Spanish national team, but he wants the signing to be closed as soon as possible. I don’t know how this is going to end up, but I think that we need to respect the decision and the will of the player.
Cesc has always responded to Arsene Wenger with his work and we are also grateful to Arsenal because they have made our son a man. We only want this to end soon.
At the moment he has a contract with Arsenal. I get the feeling the English club don’t want to sell him, but in end will allow Cesc to leave.

Per Mertesacker berminat?

Pemain German ni kerap jugak digosip dengan team Arsenal. Aku pom minat gak dengan dia ni. tubuh besar, tegap, dan sasa. Kalah la askar Malaysia yang simpan perut boroi di balik bajunya.(askar pecen,,hehe). Mertesecker menjelaskan yang dia berminat untuk berhijarah dari kelab sekarangnya iaitu Werder Breman ke kelab yang lebih efektif dan bermutu-mutu.

Nampak tak apa yang bonjol kat perut dia tu??

Korang tahu tak apa yamg dia maksudkan dengan efektif dan bermutu kat atas tu? Masudnya. dia nak hijrah ke kelab yang mempunyai rekod bermain di Champions LEagus buat beberapa tahun lamanya tapi...(tak leh piala lagi). korang tahu tak kelab mana tu? Kelab yang dimaksudkan tu kelab Arsenal la. Kalo setakat nak main dalam Liga Juara-juara tu ok je. Masalahnya nak julang trofi liga yang power ni. Jadi, kemungkinan bek ni akan memilih Arsenal untuk destinasi penghijrahannya.

Kalo dia pergi ke Arsenal, korang maklum la yang dia akan berganding dengan Mael. Yang ni bukan setakat aku je konferm based instinct aku..Korang pom boleh rasa macam tu gak kan? Kira blah la Campbell nga Gallas tu. Pastu sorang lagi yang kena blah, PakCik Silvestre. Hehehe...Jadik, kita tunggu Arsenal je, sama ada nak buat tawaran ataupom tak untuk pemain German ni.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia