Team Jangkaan..

Leave a Comment
Assalamualaikum...Ubi mendapat tahu yg Arsenal skang ni sudah pom berada di Spain. Diorang ni sampai Spain pada tengahari,dan waktu tu ubi tak konferm, mungkin time kat Londan ataupon kat Spain. Huhu..tak kisah la...yg penting dah sampai kan..

Nampak je mereka ni gembira bila smpai kat Spain, tapi yg sbnarnya diorang ni tgh runsing dengan masalah pertahanan untuk mlm esok. Alex Song dikatakan telah pom out dan Campbell cergas dengan baik untuk mengambil alih tempatnya. Campbell pom jadi la kan...Nk tgk gak, kot2 dia ni bermanfaat ke..Huhu..Biar tua berguna la...Jangan tua nk perabis duit Arsenal je yg byr gaji..Hahaha..


Song mengalami kecederaan lutut lepas game lawan Wolves time scan tghhari kemarin. Tu la, benda yg tak leh nk predict..tgk2 dah injurt...huhu...tak de la pemain harapan kita utk game besok..

“It was a bad surprise this morning because he had a scan yesterday afternoon on his knee and he has an inflamed cartilage,” said Wenger before leaving for Spain. “We have to wait and see how bad it is but he is completely out for the squad for tomorrow’s game.”

Tapi, belom sure lagi yg Wenger betol2 nk memasukkan si Sol ni sbb katanya Wenger dia nk tnggu last2 minit esok samada ingin memasukkan Sol ke tak. Wenger pom nmpak ragu2 dengan Sol ni. Haha..Ubi pom tak tahu nk komen pe...MAmpu tg dari jauh macam ni la...wahahha..

“That is a decision I have to make after speaking to him tomorrow,” said the manager. “Today he was still not completely available although he managed to get a warm-up. To go into such a game you must be completely fit or not play at all.”
 Skuad yg dijangkakan akan diturunkan oleh Wenger esok oleh ubi:

Almunia
Sagna-Campbell-Vermaelan-Clichy
NAsri- Denilson- Diaby
Walcott-Bendtner-Rosicky

Ni skuad yg dijangkakn oleh ubi je. ni pom ubi dgr dari kakitangan Arsenal sendiri la. Mungkin ada yg betol dan mungkin juga ada yg salah sbb semua perkiraan tu Wenger yg tentukan. Nama lagi team jangkaan, mungkin ada kesilapan untuk esok hari. JAdi, korang semua mesti tgk la match esok sbb ubi rasa mungkin game esok ni menarik sikit w/pom dgn yakin ubi boleh katakan yg kita akan diayamkan oleh  Barca.. Huhu..Tapi, jangan bimbang sbb kita ni kan team underdog. Ape2 pom, kita jumpa esok. Chaw...wassalam..Au revoir©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia