Sebastian Frey..??

Leave a Comment
Assalamualaikum dan salam sejahtera semua. Aku update post ni lepas game man u je ni. Man U nampaknye seri nga Blackburn hari ni. Hahaha..Man U seri ye...Kpd fans2 Man U tu, hari ni korang seri, game pasni korang kalah lak..blh la Arsenal ambik kedudukan no.2. Utk game yg ke 34 ni, Arsenal kita akan bertemu nga Totenham hari Rabu ni. Tak dapat tidak kita kena menang nga Spurs. Kita nk gak 3 mata penuh dlm match tu krana skang ni adalah peluang kita ndgn MAn U telah kalah mlam ni..Huhu..

Skang ni team kita tak de Fabregas, Gallas dan juga Arshavin... JAdi, mungkin mlm Rabu ni adalah sekali lg utk mguji team Arsenal tanpa pemain2 star. Haha..hari tu dah kena belasah nga Barcalona. Arsenal akan menang nga Spurs. Aku jamin. WEnger, ko manage nga terbaik utk hari Rabu ni. Aku sentiasa berada di belakang ko utk bg sokongan. Huhu..

Man U nampaknye hanya mampu seri kerana Rooney tak main pom mlm ni. Tapi, utk team Arsenal, Wenger kata yg dia nk masukkan jgak Persie utk skuad utama menentang Spurs. Persie, ko dah ready dah ke..??haha.. Persie ni baru je sembuh dr injurt buku lali. Bulan 11 lg dia injurt, n ni baru je sembuh pastu, WEnger senaraikan dgn segera dia ni utk match nga Spurs. Tak tahu la WEnger serius ataupon main2 nga Persie ni. Persie dikatakan sudah pulih dengan sebaiknya selepas menjalani latihan kecergasan di Amsterdam dan coach kat sana bgtahu yg Persie sudah dapat pecut dan menggelecek dgn baik dah. Tak tahu la sampai tahap mana cergas PErsie ni. Tahap dewa ke tahap dewi..yg tu kita kena tgk hari Rabu ni. Mngkin gak Persie tak main pom..huh..

Berita sal transfer plak, aku ad dgr yg Arsenal ada menyediakan 8 juta pound utk bid keeper Fiorentina ni. Namanya Sebastian Frey. Aku pom tak tahu samada berita ni blh dipercayai ataupon tak sbb Frey ni dah tua dah. Umor dia skang ni dlm 30 tahun.Dah tua da..Mustahil kot bg Wenger utk beli Frey ni. WEnger nampaknya mengidamkan keeper selepas Almunia ni mengecewakan Wenger. Sanggup ye Almunia..??Biasa la,,semakin tua kan..??HAha..

Aku rasa la..drp beli keeper Fiorentina ni, baik beli keeper muda Neuer ni. Yg aku post sebelom ni. Dah la muda, pastu ada kualiti lak..Ni keeper yg dah tua,,,beli kejap je..pastu jd cam Almunia..Rambut je putih...haprak pom tak de...wahaha..Dikatakan yg Man U pom berminat gak utk dptkan keeper ni. Hahaha,,Man U sgguh...org nk , dia nk la...Frey dikhbarkan oleh ajennya yg dia sedang mengintai peluang utk ke kelab Inggeris dan kontraknya dengan Fiorentina akan tamat 2013. Lambat lg...

Aku harap2 sangat la yg Wenger tak beli pom Frey ni...dah tua dah..bg je kat Man U ..Tak yah nk berebut la nga dia..kita yg mengalah...HAha...Ambik la man u kalo korang nk sgt nga Frey ni...Arsenal tak ingin pom nk simpan kuda tua....tp kalo ko beli pom, musnah karier org je...tgk Berbatov la...masok Man U je...tak bersinar lgsung...dahi je yg luas...haha..K..aku stop kat sini la dlu..wassalam.

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia