PersiE dan Wilshire,,

Leave a Comment
Assalamulaikum..kelmarin tak update,,,sory banyak² la bos..Sedikit berita sal Arsenal utk hari ini. MEmandang kita ada match utk esok hari..Match penting ni beb.. Kalo kita menang match ni,,,Insya Allah kita akan dapat dok d tangga no.2. Naik satu ank tangga,,tak pe la kan naik satu pom sbb blh gak kita dok ats Man U. Tu pom nasib baik Man U seri utk game ke 34 dia. Tahniah ye Man U..W/pun tahniah utk Man U, kita kena ambik 3 mata penuh la time game nga Toteham..Tak de guna kalo kita kalah,,buat malu je...hehe..cakap je besar.

Sebelom match esok ni..semakin hebat paper² kat Landon dok bincang yg Persie akan diturunkan utk game esok hari. Sebelom Cowen ada bgtahu yg Persie hanya blh bermain utk 3 game last Arsenal iaitu, City, Fulham dan Blackburn. Tapi, begitulah nampaknya...Persie mungkin akan turun.?Haaaa..kat situ la persoalannya..kalo korang nk tahu gak jawapan dia..tggu esok hari la..

Aku ada tgk dalam paper² kat Londan tu, antara paper yg kuarkan tajuk sal Persie ni adalah paper Telegraph, Sky sport dan ESPN...paper² yg berpengaruh la ni kat LOndan. Tak kira yg maya ataupon fizikal..Tp, aku bgtahu yg ni pom tak pering pom sbb korang pom nk buat gak kan.?
kemunculan PErsie,,,hehe

Dalam berita ni, ada gak part yg menarik perhatian aku..Diorang kata yg Persie ini sendiri menyakinkan WEnger yg dia dah fit sepenuhnya utk bermain dlm game Totenham. Korang bayanglah..5 bulan tak main..mesti giyan cam mat drug kan utk beraksi. Persoalannya kat sini..macam mana nga BEndtner..berganding dengan BEndtner ke atau salah satu je yg blh masok..?Kita tgkla plak taktik Wenger utk lawan Spurs ni. HEhe..Aku rasala..nk tgk PErsie dulu la main..tol tak..??HArap² Si PErsie ni jadila masok team utama utk esok.

Tajuk kat atas tu ada gak nama Wilshire kan.?PEmain muda kita yg dipinjamkan ke Bolton. JAdi, ada sedikit berita sal dia ni. Owen Coyle yg mana jurulatih BOlton ni menaikkan nama Wilshire dengan menagatakn yg Wilshire ni layak utk bermain di Piala Dunia musim panas nanti. Haha..Kira Coyle promote kat Capello la ni. Dia bgtahu yg , budak 18 tahun menunjukkan performance yg baik ketika dok nga BOlton. PAsni ada la kelab yg gatal tangan nk beli Wilshire..Hehe..

Skang ni kita dok berharap kat BOlton agar Chelsea ni tumpas kat tangan diorang. Wilshire..Aku harap ko blh buat la team ko ni menang nga Chelsea. Bg sikit buat rembatan ko tu. Aku rasa la, Capello mesti tgk match ko ni sbb Coyle bru je cakap macam tu..Kira ni Coyle ni bijak gak la nk boost kat ko suh buat penampilan yg terbaik dalam perlawanan melawan Chelsea. Go Wislhire..ko baru 18 tahun,jngan jadi cam Ramsey la...dah patah dah kaki dia.Huh..

 Wilshire..

OK...setakat ni la nampak gayanya masa aku nga korang semua..Utk game hri Rabu ni, aku korang pergi la tgk kat kedai² kopi tu..Arsenal konferm menang punya.Haha,,bajet yakin la sikit nga Arsenal ni..K..Chaw..au revoir©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia