Dengar2 Ramai yg Injurt...

Leave a Comment
Assalamualaikum semua.sorry la sbb tak update sal Arsenal lawan nga Wolves. Ada salah persahafahaman sikit gna editor ubi yg len. Huhu..Tapi, tak pe, editor tu cakap dia nk hutang satu post nga ubibadok.blogspot.com. Kita tgk la ape yg dia nk post nanti.. Huhu..

MEsti korang semua dah dgr berita kan yg Arsenal skang ni krisis pemain2 yg injurt. Haha...Sedih giler kat Arsenal. Pemain dah la yg mentah2..pastu, injurt plak yg ramai. Tapi, tak per...nampak cool la sikit macam tu. Match nga Wolves sabtu lepas pom ada gak pemain yg was2 Wenger hendak turunkan. Antaranya, Diaby, Clichy dan juga Bendtner. Ni mesti Wenger tgh berdebar nk jumpa BArca kat Nou Camp.

Kat Nou Camp ni, yg pasti sudah absen ialah, RVP, Ramsey, Djourou, Gallas, Gibbs, Andrey Arshavin dan yg terkecewa sikitnya absennya kapten kita ni, Cesc Fabregas. Huhu.. Kesian gak kat kapten kita ni, dia kata kaki dia patah, tapi, hati dia patah lg sbb tak dapat nk bermain dengan Arsenal. Dia gak cakap yg gol penalti time lawan Barca minggu lepas mgkin aksinya yg terkahir dengan Arsenal. Haha.. Ok la Fabregas, ko dah buat yg terbaik da.. Ubi tak salahkan ko.. sakit2 pom blh lg masok padang utk hbs kan game. Huhu...

My leg is broken – and I feel broken too. The penalty I scored against Barcelona could be my last act as an Arsenal player this season. But I have to cling to the hope that we can get through at the Nou Camp, win our semi-final and I might be fit for the Champions League final. That might be asking a lot but it is my dream and what I pray for.

Fabregas nampak gayanya menaruh harapan utk dapat bermain dalam final ni. Huhu.. Ape2 pom, apa yg kita mampu buat adalah dengan lihat je la. sama ada Fabregas ni sembuh atau pon tak,,,ingat, semuanya kuasa Allah. Huhu...

Yg terbaru, ubi ada dengar yg WEnger ni runsing dengan pemain yg baru mengalami kecederaan. Aish.. masalah kecederaan plak. Tu la...suh beli pemain tak nak.. HAha.. Pemain yg dikatakan cedera ni pom bukannya orang lain. Player Arsenal gak la. Haha.. song dikatakan mengalami masalah groin, penggantinya Sol Campbell juga diragukan kemampuannya untuk bermain bg game BArca esok. Kuda tua tak leh nk bg peluang banyak2.. Tol tak?Wahaha...



Apa2 pom, esok adalah game kita dan bermain di halaman BArca. haha..Nk predict sape yg menang pom susah. Tapi tak pe, kalo Arsenal menang, sure la kita yg terhebat setakat ni sbb berjaya kalahkan juara Eropah. W/pom kita kalah nga Man u Dan Chelsit, kita tetap menang dengan juara Eropah. Kalo menang la. Hehe.. KAlo BArca yg menang, kita nk buat macam manakan, juara Eropah, tak setanding lg la tu, dengan pemain2 yg masih lg muda dan kurang pengalaman. MEnang pom ada untung, kalah pom blh untung gak, tapi sikit je la untung tu...

Pasal Barca plak, ubi ada dengar yg Abidal ni sekat Walcott. urm..cakap boleh la...kita tgk apa yg Abidal blh buat dengan Walcott nanti, bek kelab terbaik Eropah blh buat ape dengan Walcott ni. Dia ingatkan senang nk defen Walcott ni. Ayah Walcott pom tak mampu nk kejar Walcott time masa kecik2 dlu.. Puyol dah konfernm dah yg dia tak akan bermain dan dengar2 kata jugak, Ibrahimovic juga mengalami kecederaan. Huhu..Ibrahimiic bg Ubi tak menimbukan ancaman pom sbb d game yg lepas nasib dia je. Bek kita yg leka...Dia ni pemalas no satu ni..wahaha...jangan marah fans Ibrahimovic ye..huhu

K.Chaw dulu...wassalam.au revoir©©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia