Arhavin Lagi

Leave a Comment
Sebelom ni dah hebahkan berita yang Arshavin  cakap dia lebih suka kalo dapat main kat Barcelona. Pas kenyataan Arshavin tu, Wenger pulak yang marah dan sedih nga dia ni. Dan tak sampai 24 jam pom luahan hati dan perasaan Wenger kat Arshavin, Arshavin plak yang balas. Episod balas membalas la nampaknya.


Terbaru, Arshavin ni buat Wenger naik angin plak la. Dia cakap yang Arsenal sekarang ni tak cukup kuat nak menang trofi dan dia tak paham dengan Wenger ni. Arshavin ni main kasar nampaknya. Nak kutuk Wenger pulak. Sape yang setuju nak join Arsenal? Pastu dok kutuk Wenger plak.

Bukan setakat tu je Arshavin balas. Ada lagi. Kasi aku tarik nafas sikit...Arshavin jugak ada komen yang makanan kat kelab ni sangat memboringkan. Dia nak makanan cam Mc D, KFC, Pizza Hut...Ala...makanan yang style² cam tu. Nak yang ada kelas punya. Kurang ajar betol Arshavin ni. Orang lain tak de dok komen pom, dia yang baru masok kelab Arsenal ni komen yang lebih² plak. Haish..Bikin kasi orang panas betol la.

Untuk point ketiga dia komen Arsenal ni pasal pentadbiran perubatan yang sangat kolot. Arshavin ni dah tak de modal kot nak kutuk Arsenal. Cam isu politik je dia masukkan kat sini. Ikut suka je nak komen. Eboue tak de komen ape² pom sebelom ni. Fabregas pom sama la. Ni, dia plak yang lebih². Dia cakap, semasa treatment tu, tak leh baca surat khabar pom. Yang boleh baca cuma majalah. Ok la tu. Takkan nak baca surat khabar time² macam tu. Ni pom nk komplain punya Arshavin. Kalo aku yang jadi tempat Wenger, sure, memang nahas la Arshavin ni. Kutuk tak kena tempat.

The food in the restaurant before games is too limited, there is no choice. In the medical room you are not allowed to read newspapers, just magazines.
“It is strange the doctor does not work all week. The doctor got very offended last time I mentioned the department, but something needs to be done about it.
“We need to do something to avoid all the injuries. The sooner Arsenal solves this problem, the easier it is going to be for the team to achieve success.”
 Orang tua yang sedih + marah...

BErita KEcil²AN

Ni adalah pasal kecederaan pemain yang terbaru untuk match menentang Blackburn. Arshavin, Almunia dan Denilson masih lagi injurt dan tak leh nak main untuk match ini. Yang terbarunya adalah pasal Djourou dan Gibbs. Diorang berdua ni dah tak injurt dah, Senarai baru yang dibuang dari senarai pemain² yg injurt. Tapi, diorang berdua ni tak fit betol² untuk main. Kira cam baru sembuh je la. Nak main tu tak leh lagi, tak cukup kuat.

Dah sembuh da....

permata hitam...ahaks,,
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia