Seri Pom Ok La...

Leave a Comment
Salam sejahtera kita semua. Ape macam match malam ni? menarik tak...?Hahaha...Ubi pom tak tahu nk describe macam mana sbb match malam ni nampaknya sengit tol. Sbb ape ubi kata sengit, sbb w/pun Arsenal kita kena 'ayam' nga BArcelona, kita masih lg dapat seri dengan Barcelona. Tapi, tak tahu la ape macam kat Barcelona nanti. Dah la Fabregas nampaknya dah tak leh main utk match ke2 kat Nou Camp. Kita sememangnya mengharapkan keajaiban..Hahaha..tidak ada yg mustahil kalo Arsenal main nga kosisiten.



Kita dikejutkan dengan gol awl BArcelona seawal minit pertama separuh masa ke 2. PAda separuh masa pertama tu mmg kita bertahan 'gila babi' (bhasa kelantan, nmpak kasar skit kan) sbb pada separuh masa pertama diorang ni mmg serang kita habis2san. Tak kesian langsung. Tapi, nasib baikla pertahanan kita solid sikit hari ini dengan kehadiran Gallas walaupun buat sementara selepas terpaksa dikeluar padang kerana injurt.




Kat bawah ni ubi serta maklumat perlawanan. Ubi nk taip pom larat sbb letih tgk Arsenal dipermainkan oleh BArcelona. kalo korang tgk tadi, ibart Arsenal ni main cam 11 dan BArcelona 15. Dimana2 saje player BArca ni ada. HAhaha...

( Klik utk gmbar utk lbs jelas)
Dgr information kat atas tu, korang blh tahu la macam mana sukarnya Arsenla mengharungi perlawanan macam ni. Dgn hanya ball possesion 35 dan 65. huh.. Letih2..Tu pom nasib bek Walcott masok, dptla ball possesion tu naik sikit...huhu..


(KLik gmbar utk lbh jelas)
OK la...setakat tu la dlu..tak de mende ubi nk ulas pnjg2...Kita tggu esok la kalo ada2 ape2 Berita dan juga mklumat sal Arsenal kita...ok..wassalam..au revoir..©
 
Nasri malam ni performance dia blh dipuji la...rajin tol...huhu

Gallas injurt plak la bro..huhu..adush..

bendtner yg kefrustan mlpaskan satu peluang
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia