Match Preview

Leave a Comment
Salam sejahtera dan salam sayang untuk semua fans Arsenal. Fan len tu kalo baca jugak ada sikit je bahagian utk salam sayang tu.haha..Apa2 pom, match kita menentang West HAm pada malam ni. Harap bersiap sedia la fan kita semua, sama ada untuk sedih ataupon utk bergembira. haha.. Tapi, yg sedih tu kita lgsung tak nk kan sbb kita semua yakin yg Arsenal pasti menang malam ni. 3-0 dijangka menang. haha.

Yg menggembirakan kita lg, kalo kita blh menang dgn west HAm malam ni, insya Allah kita dapat 'merungkas' ke tangga yg pertama EPL. BLh la nak duduk senang2 sikit.Tol tak??HAha..Kalo kita tgk rekod match kita sebelom ni 5 game kita menang semuanya. Lain pula dengan West HAm..last 3 game diorang kalah dan 2 yg awal je menang. jadi, dari sedi psikologi, kita dah dah kat situ. jadi, kepada anak2 buah Wenger tu, buat baik2 la utk match mlm ni.

PAda malam ini, kita dapat lihat beberapa teammates kita tak dapat beraksi. JAdi, fan2 semua janganlah bersedih hati sbb diorang ni bukan moral down, tapi, mengalami masalh kecederaan sikit.Senarai pemain2 yg tak dapat beraksi malam ni:

1.Gallas
2. Ramsey
3.Gibbs
4.PErsie
5.Djourou.

JAdi,samalah kita menaruh harapan yg diorang ni dapat sembuh dengan cepatnya dan dapat beraksi untuk tam Gunners ni. HAha,,terutamanya buat Ramsey dan Persie.Bagi team West Ham pula, yg tak dapat bermain ada jugak, senarai dia ni kat bawah.:

1. Da Coast
2.Boa Morte
3.Hines
4.Faubert

Haha,,kalo kita lihat senarai pemain mereka yg injurt ni bukannya pemain tersohor pom. Hanya pemain tercorot. Itu ta menjadi masalah buat team mereka. Itu masalah diorang, kita kena fokus yg team kita punya. haha.

cesc Fabregas nampaknya dapat mengisi line up kita la malam ni memandangkan dia tiada dalam senarai pemain yg tidak akan beraksi kat atas td. HAha..go up Fabregas. SEmemangnya ramai fan kamu yg mnenanti penampilan mu. Dan yg penting, Vermaelan sememangnya membuat kamu sebagai idola. Haha..PErmainan malam ini mngkin menyaksikan West HAm bermain dengan taktik bertahan memandangkan diorang di dah selamat dari zon penyingkiran,. Oleh itu, kita berharap sangat yg BEndtner dan barisan penyerang yg lain menajamkan lg peluang menyudahnya di depan gol. HAha. Diharap juga kepada Campbell yg nampaknya dah semakin tua tu memperkemaskan benteng pertahanan. Editor selalu lihat yg ko ni banyak buat kesalahn bodoh. HAha..

Seterusnya kita saksikan line up team Arsenal yg dijangka oleh para editor. Diingatkan sekali lg, yg ini adalah jangkaan sahaja dan bukannya dari Wenger sendiri. JAdi, tak tahu la sama ada betol ke tak. Boleh jadi betol dan blh juga jadi salah.Haha..

























Setakat ini la dulu coretan dari editor yg tak beberapa reti nk buat ayat. Ampun dan maaf jika tersalah taip ataupom salah mencarut ke. Untuk itu,sama2lah kita menonton siaran live arsenal nga West HAm mlm ni. Tunjukkan sikit yg kita ni setia dengan Arsenal. Takkan sesekali menyokong MAn U dan Chelsit. HAha..Au revoir©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia