Latest Injuries..

Leave a Comment
tak sampai 48 jam lagi kita akan berhadapan dengan Barcelona..Jadi, yg konfemnye pemain2 Arsenal skang ni dok dalam keadaan berdebar2..Peluh mencurah-curah kuar. Hahaha..rilek la Arsenal. Hari rabu ye..ade masa lagi..

Ok...ubi ingin mengkhabarkan sedikit mengenai kecederaan yg dialami oleh pemain2 Arsenal ini. Pemain yg disyaki dalam kecederaan skang ni adalah merupakan pemain2 penting dan juga key kepada kemenangan Arsenal ke atas BArcelona Rabu ini. Fabregas, Diaby dan Arshavin adalah pemain yg disenaraikan tercedera selepas game dengan Brom. Apa hal la Birmingham ni, main kasar je..Tu pon nasib baik Almunia yg bodoh..kalo tak korang kalah la malam tu..Hahaha...pakai perkatan "kalo"...boleh la kan??Hahaha

Menurut Wenger, Fabregas dan Arshavin masing2 mengalami kecederaan lutut dan Diaby mengalami sedikit kecederaan yg membimbangkan semasa di St. Andrew. Erm..nampaknya apa yg Wenger nampak ye... Hahaha..Wenger tak dapat menjaminkan yg ketiga2 pemain ni dapat bermain dalam game utk Rabu ini.

Menurut laman web Arsenal, Fabregas mempunyai peluang untuk bermain hari Rabu ini. Petikan daripada laman web Arsenal. com.:

There is a chance that the Arsenal captain will be available for selection against the Spanish champions. The 22-year-old continues to receive treatment for the severe bruising to his knee and leg that he suffered at Birmingham on Saturday.


Dalam pada itu juga, ubi mengambil sedikit keratan akhbar The Guardian mengenai kecederaan terbaru pemain kita ni..:

Wenger will also assess Abou Diaby who picked up a knock at Birmingham, but will be relieved that both Andrey Arshavin (knee) and Samir Nasri (groin) should be fit for the critical first leg against the reigning European champions. The latter pair started on the bench on Saturday but reported no ill-effects from their cameo appearances.


Jadi, setakat ni kita kena tunggu laporan perubatan la dulu macam mana dengan lecederaan diorang ni. Kita mengharapkan yg pemain utama kita ni dapat bermain dengan baik biar staf perubatan terpaksa menipu laporannya.. Hahaha...Nk tgk gak Fabregas bermain lawan BArcelona Rabu ini. Setakat tu dulu dari ubi kerana tak banyak berita pom hari ni....K. Wassalam...au revoir©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia