GaMe Style Barcelonaa- Zola

Leave a Comment














Alhalmdulillah...syukur kepada hadrat ILLAHI dapat lg kita bertemu di ruangan maya ini. Ruangan maya yg bernama Arsenal Klate disebabkan ramai editor ubibadok ini asal dari kelantan. Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada fan2 kita hari ini. HAri ini, ubi kembali dengan berita pasal Arsenal kita untuk cuba sedaya upaya bagi mengupdate satu post dalam blog Arsenal Klate. Terima kasih kepada sape2 yg memberi sokongan dengan membaca blog ini. Terima kasih sekali lagi. Tanpa anda semua, blog ini ibarat kubur tanpa pusara..HAh..Ok..ke tajuk kita ye...


Bekas pemain Chelsea yg sekarang ini merupakan pengurus West HAm,(Team yg Arsenal menang 2-0 Sabtu lalu), ada memuji dengan ikhlasnya team Arsenal ini. Gianfraco Zola ketika ditemui memuji Arsenal yg permainan Arsenal ini mmg unik dan stylo bahkan mirip dengan permainan BArcelona. Permainan yg mana team BArcelona menjuarai 3 kejohahan Champion league secara berturut2. Owh,terkejut ubi sbb Zola baru perasan. Hahaha..lambat tol nk perasan ye si Zola. MAksud Zola kat sini yg Arsenal dapat la menyaingi BArcelona dalam match CL bg peringkat suku akhir nanti ye.?? BAru tahu sape Wenger ni. Tol tak Zola??


Zola bukan sahaja memuji Arsenal tapi turut mengkritik Chelsit ni. Mungkin dia dah lama geram nga bekas team dia ni kot. Hahaha..Ape dia kata?? Dia kata yg permainan Chelsit ni mmg tak de otak la sejak dari dulu laagi. Haha..Ye kot ape yg dikata oleh Zola tu sbb dia ni bekas pemain Chelsea dlu. Bukan Wenger upah pom suh dia cakap macam tu." Permainan Chelsea ini tak de otak sbb diorang ni kalo kita tgk mmg tak tenang pom game diorang. Asyik kalut je,sikit panas la si BAllack tu. HAnya Arsenal yg mampu menyaingi BArcelona dalam ketengan dan oergerakan menawan dalam mengawal bola", kata Zola lagi.

Ejen ubi juga ada mengetahui yg selepas game melawan Arsenal, Zola ada mengatakan yg dia tidak menyesal kalah dengan Arsenal dan hilang peluang untuk menjuarai takhta EPL (besarnya impian dia) dia masih tidak menyesal kerana perlawanan malam itu adalah perlawanan yg bertenaga dengan Arsenal bermain dengan penuh semangat. Mmg Zola ni minat kat Arsenal la. Mungkin dulu lg kot dia nk bermain dengan Arsenal, tapi tak de orang yg beli dia utk bermain dengan Arsenal. Hahaha.."Arsenal team yg bagus dan kami tidak malu yg kami kalah di tangan mereka."- Zola



" Bilamana kami bermain dengan Chelsea minggu lepas, sememangnya diorang tidak bermain dengan bersungguh dan bernafsu seperti kami melawan Arsenal malam lepas",kata pemain legenda Chelsit itu lagi." Arseenal sangat dasyat, jika anda meninggalkan secebis peluang pom, diorang akan menghukum anda atas kesilapan yg anda lakukan. JAwabnya air mata la team2 korang ni."

"Arsenal setanding dengan Barcelona yg mana bermain bola sepak dengan begitu bagus khususnya dalam Eropah ini. Perlawanan mereka adalah perlawanan yg bagus untuk ditonton. Ibarat kata bak cerita "14 Blades"."

"When we played Chelsea last week they probably didn't play with the
same quality or intensity as Arsenal," the Chelsea legend said.
"Arsenal are terrible, if you leave them a little bit of space they
punish you.

"Arsenal along with Barcelona, are the teams who are playing the best
football in Europe probably. They are very good to watch.

Chayyok la Zola..haha...ok la, kita tggl dlu si Zola ni, kita berhenti setakat ni la dlu. Ok??Haha..Ape2 pom jumpa lagi ye.Au revoir
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia