Fabregas Jebeng.

Leave a Comment






















Assalamualaikum..salam bertemu kembali. Syukur kepada ILLAHI dengan syukur yg sebanyak2nya kerana kita masih lagi mempunyai umur dam mempunyai masa untuk beribadah kepadaNYA. Di samping itu, ada sedikit keluangan ,asa bagi membaca blog ubibadok.blogspot ni. Hehehe..

FAbregas JEbeng!! KAli ini ubi tidak mempunyai berita yg penting pun untuk dikongsi bersama dan tajuk ini pom diambil semata2 bg berkongsi maklumat. Kalo kita tgk match terakhir Arsenal, Fabregas nampakya menaruh jebengnya sehingga mukanya nampak begitu matang. Owh...MAskulin..NK tahu kenapa Kapten kita ni menyimpan jebengnya. Kalo korang nk tahu, jebeng ni macam jambang la. Cuma perkataan je lain, maksud lebih kurang je.

Fabregas mendedahkan dalam satu temubual selepas game dengan West Ham Sabtu lepas. Dia mengatakan yg dia sangat bosan ketika mengalami kecederaan hamstring selama 2 minggu sebelom game itu. JAdi dia pon menyimpan jebengnya tanda yg dia sangat bosan kerana tak dapat bermain disebabkan kecederaan hamstring.

Selain itu juga, faktor lain yg menyebabkan dia menyimpan jebeng adalah untuk melindunginya semasa berlatih dengan kerap di padang. Sekarang ni kan musim sejuk, mungkin dengan menyimpan jebeng kurang sikit rasa sejuk kat muka dia tu. Hahaha...Mcm2 tahu je ubi ni. Mcm la ubi ni ada jebeng. Hahahaha..Tapi, Fabregas, ko mmg kacak la kalo ada jebeng macam tu, maskulin. Blh tambah stok awek. Hahaha..

Bercakap mengenai team dia. Fabregas mengatakan yg ramai beranggapan yg Arsenal akan lemah kalo perlawanan tanpa kehadirannya di atas padang. Dia dengan kerasnya membantah yg Arsenal bisa menang walaupun tanpa kelibatnya di atas padang. Dia mengatakan yg betapa salahnya org beranggapan yg dia ni tidak ada pengganti dalam Arsenal kerana Arsenal adalah satu team yg kuat dan bagus. Aii,,kata2 Fabregas ni lain macam je bunyi.. Jangan cepat buat tafsiran ye.. Haha..Fabregas takkan ke mana2 pom.. Dia tahu dia sangat penting dalam Arsenal. Hahahaha...

I hated being out for two weeks. I wanted to come back but I was a little concerned in the first half to see how the hamstring was. I also had a little bit of an infection on my face as well. I could not really train too much. So I took it a little bit easy.

It was my throat. That is why I have grown my beard – if I shaved you could see the lump. At the beginning it was tough but at the end I was strong.

People who say we are a different team without me are completely wrong. I have missed five Premier League games and except Everton, where we drew, we have won all the games. It is a strong squad and anyone can play at any moment.


Kita jumpa lagi selepas ini. Au revoir.©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia