Arsenal V bArca

Leave a Comment
Assalamualaikum..lama jugak tak update kan..sorry la bro sbb editor skang ni sibuk..bnyak keje..esemen pom berlambak nk kena siapkan..KAlo ada masa.insya Allah para editor akan updatekan.Mungkin lebih kerap kali ini. Untuk itu, para editor memohon maaf banyak2 atas ketangguhan update blog ubibadok ini. OK. Kita terus ke tajuk sensasi kita ini.

Tajuk berita kita ni pasal undian Champion League pada peringkat suku akhir nanti. Mmg para editor kita ni sempat menghubungi ejen2 yg ada kat Nyon untuk mengetahui perkembangan undian kat sana. Skang ni zaman serba maju dan laju kan.Dapat je maklumat terus ym. Apa2 pom,terima kasih la kepada ejen editor iaitu Muzakkir Zakaria. (nama pena)

Time editor menerima ym dari seorang ejen yg belajar kat sana ni, terkejut gak sbb draw team kita adalah bertemu nga Barcelona. Tapi, sebentar je terkejut tu, buat2 terkejut kot. LEpas beberapa ketika, Ejen kat sana dengan pantasnya bertanya Wenger mengenai hal ini. Dan dengan tenang Wenger menjawab. "Saya KOnfident yg Arsenal akan menang." tu yg buat editor rasa sedap hati ni. HAha..

Wenger ni memang tenang betol la. Dengan BArcelona pom dia blh cakap macam tu. HAha. Dia cakap lg yg Arsenal ni ibarat team underdog. Dengar tu team lain, korang kalo dengar Barcelona msti gundah gelana sbb Barcelona dah menang Champion LEague musim lepas. Tapi, senang je bg Wenger. Konfident. Tapi, aku pom tak tahu setakat mana konfident Wenger tu.haha..kita sama2 saksikan la.OK ke KO.?


















Seperti yg kita maklum. dalam final 2006,Arsenal dah kalah dah dgn BArcelona 2-1. Tu dah kira gagah dah sbb dapat jugak score 1 dan Barca hanya 2 gol. Mungkin dgn sbb ini Wenger rasa dia blh menang dengan Barcelona. Yakin tu yakin jugak ye Wenger. Haha. Wenger cakap. skuad dia skang ni dah cukup kuat untuk menang dengan BArcelona berbanding pada tahun 2006. Chayyok la WEnger.mmg ko ni terbaik la.Haha..

Tenang Wenger lagi dia bg tahu yg dia tak perlu fokus pom utk match dgn Barca. tapi, yg dia perlu fokus adalah Match dengan West Ham pada petang esok. NAmpak tu Wenger, kalo ko fokus untk game esok, ko kena menang la esok tu. Biar dapat 3 mata penuh. Bg saingan sikit kat MAn U nga Chelsit tu..Haha..Apa2 pom.setakat ni dulu ye..

Au Revoir©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia