SeperTi Yg dijadualkan...

Leave a Comment











Robin VAn persie yg cedera buku lalinya dilaporkan mengalami proses pemulihan seperti yg dijadualkan oleh staf2 perubatan, iaitu selama 4/5 bukan dari tarikh dia injurt.Ini bermakna yg Persie mungin akan sembuh dalam bulan April nanti. Korang jangan risau, Persie akan sembuh je. Tak sakit2 selama2nya.

Persie yg cedera buku lalinya ketika bermain dengan BElanda menentang Italy yg mana keputusan perlawanan itu berkesudahan dengan seri. Nasib Van Persie malang betol, dan automatinya memalangkan nasib Arsenal. Haha,,ta pe, Persie, buan o yg mintak semua tu. Kemungkinan Persie akan tampil dalam Champion LEague, itu pun kalau Arsenal dapat mara dengan jayanya.


Untuk match menentang Liverpool nanti, Walcott berharap yg rakan2 pasukannya dapat membaiki kelemahan dan kesilapan semasa menentang Chelsea Ahad ini diubah dan dibaiki supaya tidak lagi kalah. Arsenal, kalo ko kalah yg match ni, 3 kali berturut2 ko kalah. JAdi, uplah sikit. KEsian at fan yg habis tiket beli tiket untuk sokong team The Gunners. JAngan jadi zalim ye terhadap fan2. Semua orang tahu yg Arsenal mampu melaukan kalo bermain cam yg lwn Chelsea tapi, kena banyak shot dah juga ketajaman penyerang tu diserlahkan lagi. Dan tidak lupa juga kepada bek Arsenal yg mudah sangat tertewas jika counter attack dilakukan oleh pihak lawan. Takkan ta leh nk baiki dan kaji kesalahan time lawan Chelsea dan Man U.??

YG aku bengang adalah nga bAllack. Kuat sangat dia dok kata at Wenger sekanrang ni, dia kata yg Wenger ni adalah seorang yg kalah dan team dia tu tak patut pom nk menang. Ballac ni rasa dia dah terror r tu. Aku anti menang kalo orang cakap macam tu. Dia tak tahu yg Wenger ni dan bersungguh da nk suh team Arsenal menang. Senang2 je dia cakap yg Arsenal ni tak ptut menang liga BPL. KO ni berlagak sangat Ballack. Dah la dia cakap yg Arsenal ni main taktik yg sama time lawan Man U dan diorand dah dapat baca takti Arsenal ni. Sedap r mulut dia sbb dia menang mlm tu. Kalo kalah, konfirm tak cakap macam tu. Aku jamin. Ballack, ada masa Arsenal akan balas team ko dengan teruk. HAha..ingat tu..dendam Arsenal.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia