Mesti mEnAnG!!!

Leave a Comment




















Assalamulaikum,,,alhamdulillah dan segala puji hanya untuk Allah yg Maha Esa. berjumpa lagi ye kita..Hahaha..Frust da hilang ke semo2 ni..?? Tak pe, kalo korang jumpa dengan fan Man U tu, korang buat muka bodoh je. Muka seposen cam fan Man U buat time ada orang mintak sedekah kt diorang. Tak tahu la, dorang buat lbh lg dr tu. Biasa r..fan Man U kan, mmg jahat pon. Jadi, kita jangan tiru ye fan Man U, bg je sedekah tu. Dapat pahala ape.

Ye..kita mesti menang untuk game lawan Chelsea hari Ahad ni. Kalo kita menang, kita ada lg peluang untuk menjadi juara takhta liga. Tapi, tu yg susah tu, kita lawan Chelsea, bukan calang2 team tu. Chelsea ni dia ada Drogba, Malouda, Lampard, smuanya cam kuda2 tua. TAhu2 la kuda tu, dah la kuda, msti gagah la punya. Fabregas pom tak tahu yg Arsenal ni boleh menang ke tak dengan Chelsea. Poitif ye Fabregas. Haha..korang boleh je menang. Cayyokk..

"Kamu mesti menang dengan Chelsea unutk menebus kekalahan kamu dengan Man U yg lepas" kata Fabregas kat team mates dia ni. Selaku kapten, ayat2 mcm tu mmg basic pom. Haha. Kalo korang main dengan bagus, tentu korang boleh menang punya, bia lah yg sekang ni Chelsea adalah team yg terkuat. Yakin ye..ingat pesan H.M Tuah, YAKIN. Confirm boleh buat punya.

Sebelom ni kita dah kalah dah lawan Chelsea dengan 0-3. Tu dengan bermain di halaman Emirates. Untuk hari Ahad ni kita bermain kat stamford Bridge la bro. Korang kena sedar sikit, freekick Drogba tu mmg bahaya la dan aku pesan la kat Mael tu kalo2 dia main,, tolong tackle parah sikit si Drogba ni. biar sakit. Ko jangan bimbang MAEL sbb Drogba ni susah sangat nk injurt. Takpe, aku jamin. Haha. Ape macam..??

Dimana kelemahan pasukan kita ni.? bek, tengah ataupun forward,.? Yg jelasnya, kat bahagian depan tu mmg lemah la sbb Robin van Persie out sampai bulan 4. Yg tu mmg tak leh nk dinafikan. Jadi, untuk posisi yg len tu, Wenger kena analisis betul2 dan baiki mana yg tak elok. Come on la Wenger, semangat sikit. Ok..??Aku dah bagi motivasi dah untuk Pak Wenger tu..

skang ni kita nak membuktikan yg pemain muda dapat mengalahkan kuda2 tua yg dok kat Stamford Bridge tu. Nampak je tua, tapi still gagah. Makan pil kak anita katanya MAMU. haha.. Korang tahu tak sape Mamu tu..??Diorang ni peserta Raja Lawak. Kalo korang tak tgk, msti korang tak tahu sape dia ni, aku just bgtahu kt sini nk suh panjang sikit post ni. Haha..Ok. stop dulu..au revoir..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia