Berita lagi ye..

Leave a Comment
Assalamualaikum, sekali ni aku ada sikit lagi berita yg nk kongsi nga korang semua, berita ni adalah berita yg ada kaitan nga Arsenal. Takkan la aku nk kongsi berita pasal Man U kat dalam ni. Haha,,berita ni tak lah penting sangat. Awal2 lg aku bg tahu takut korang mengeluh pasni.HAha..

1. Berita ni adalah berita sal luahan hati Samir Nasri kat paper. Dia luah pom bukan apa pom, saje nk up kan moral team mate dia. Ok la jugak. Apa yg dia cakap..?? Dia cakap yg jika Arsenal kalah dalam game lawan Chelsea ni, mungkin Arsenal boleh melupakan terus mimpi2 indah untuk merangkul piala berprestij di England ni. Kpd teammates Samir NAsri ni, korang dengar la baik2. nk menang ke tak ni, kalo nk menang korang kena menang time lwan Chelsea ni.

























Samir nasri kata, kalo korang kalah, msti team moral korang akan down dan kalo menang pula ini akan menambahkan lg semangat juang korang nagi mencapai sasaran. Tiga mata yg diperolehi menentang Chelsea ini sangat penting ye. Kalo korang tak caye ape yg aku bgtahu ni, korang bukaklah akhbar L’Equipe. Tp aku tak nk bgtahu la kat ner nk cari paper ni. korang cari sendiri ye. Hahaha..

We are just six points away from Chelsea and we will play them on Sunday. A win could give us a big boost.

The Premier League is 38 games [long] and during the last one the title will be granted, not now. However, we can’t lose on Sunday, otherwise it would mean the end of our title hopes.

We know we can beat anyone. Perhaps we put a little too much pressure [on ourselves] before the matches against the biggest teams because we believe they are decisive for the title.

If we could play without asking ourselves any questions, as last season, we could hurt our opponents much more.

2. brita no,2 pula ye. BErita ni adalah berita sal injury yg latest skali sebelom match esok. Dikhabarkan oleh Wenger yg pemain muda mExico, Carlos Vela akn join sekali nga Robin Van Persie, Kieran Gibbs dan juga johan Djouro. Sorang lagi striker yg injurt. Tp aku tak leh nk detail sangat sal pe Vela ni injurt. Jadi, dia confirm akan terlepas match lawan Chelsea. Kpd sape2 yg ada Vela dlm fantasy football dia boleh la kalo nk buang gak. HUhu.. Begitu juga dengan Eduardo yg akan terlepas aksi menentang Chelsea dan yg satu2 nya ada harapan adalah Diaby. Tapi, tu pun Diaby akan test sekali lagi unutk hari ini. JAdi, korang janganlah bimbang sangat sbb Diaby confirm akan bermain malam esok. Aku dah tanya dah pegawai perubaatan kat sana.





























3. Berita sal pemain Arsenal. Pemain yg bernama Stefan SAvic ini akan ditunda kontrak untuk membelinya kepada musim panas pas ni. Tak tahu la apa pasal boleh tunda plak. Savic ni dah menyimpan 10 hari dengan berlatih di Arsenal dan sempat main dalam match frenly lawan kelab kat Londan yg aku cakap hari tu. Yg pemain Brazil skor tu. HAha..tak tahu la korang ingat ke tak.

Ivan Gavidis cakap sendiri dengan dia dan Gavidis bagitahu yg Savic lebih baik dok dengan kelabnya sekarang Borča sampai habis musim. Gavidis tak cukup duit ke.? TAk lah, dia ni bukan mahal poom, dalam sekitar 2.5 juta pound je,haha,,tak de hal untuk Gavidis.

setakat ni dulu ye..au revoir..haha
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia