Arshavin Miss,,.

Leave a Comment
Assalamualaikum..salam diberi, harab dijawab. Ape kabar..??Khabar diberi, harap2 sihat. HAha..Hahaha..semalam tak update sikit blog ni, ingat akan dah ada editor update, haha,,rupa2nya semua editor sibuk. Semuanya ada urusan peribadi. JAdi, ta berupdate la blog ubibadok semalam. Sory2..haha..

Hari ni, nk update pom, sikit je berita yg aku dapat kutip dari sumber2 yg terdekat. Biasalah, sumber pom kadang2 nk rehat gak. KAlo tak tntu time, simber pom tak nk bg maklumat kan. HAha..

BErita ni sal Arshavin yg semakin bimbang degan kecederaan yg telah lama bersarang dalam kakinya. Walaupon korang tgk dia bermain rilek je time lawan Liverpool ari tu. tapi, yg sebenarnya. dia sangat sait dengan kakinya tu. Da lama da..cuma dia tak nk bagi tau paper je..














Ape yg menyedihkan lagi bagi team kita ni, Arshavin telah pom mengkonfirmkan yg dia akan terlepas aksi untuk Champion LEague rabu ni melawan porto di tempat lawan. Nampaknya Arsenal sekali lagi telah hilang pemain yg penting untuk match yg penting.! Korang tgk la match rabu ni, mungkin Arsenal sikit goyang, dahla bermain kat tempat porto. Porto pom, bukannya senang n kalahkan..?? Rasuah pom tak mahu ambik. Ape2 pom, kita mengharapkan yg Arsenal akn menang walaupun tanpa kehadiran Arshvin.

Tapi, Arshavin injurt ni bukannya lama pom. Dia dijangka akan bermain liga menentang Sunderland 20 feb ni. MAtch lepas CL. Arshavin, kitorang mengharapkan yg ko akan sembuh dengan sebaiknya dan, kalo boleh tu, score la gol..dah lama dah ko ni tak sumbak gol...hehehe..

If all goes well, I get back on the pitch as early as the next Premier League match, against Sunderland on February 20.
However, the next game – against Porto in the Champions League – I will miss.(petikan kata-kata Arshavin)..au revoir..©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia