Arsene confiamos en♥♥♥

Leave a Comment















Assalamualaikum..


bersyukurlah kiter sume ni kpd yang maha kuasa...pencipta segala-galanye...sedar x sedar kiter dah pon nak abes dah bulan safar..dah nak masuk bulan rabi'ul awal dah..cepat jer maser brlalu..dan banyak peristiwa bersejarah berlaku dalam bulan rabi'ul awal ni..antaranye kelahiran dan juga kewafatan junjungan besar baginda kita..kekaseh yang kiter cintai..nabi muhammad SAW..oleh itu marilah kiter samer bnyk2 berselawat ke atas junjungan besar baginda dan melazimi lidah kiter utk sntiaser berselawat..



haduhh dah lame dah x mencoretkan sesuatu dalam blog ni..mintak maaf sgt2 kat ketua editor..kerana kesuntukan mase aku x sempat2 nak menulis..heheh...harap korang sume paham la ek..aku skang ni cam dah boring dah bace berita sal arsenal..hari tu tyme arsenal comeback in tittle race punyela havoc habes paper2 dok sanjung kehebatan arsenal..haa...tgk skang ni ape jd..tapi aku n da geng tetap x heran..cumer aku harap lepas ni..wenger sedar di mane kelemahan pasukan arsenal..aku rase lau setakat nak kire peluang gol tyme lwn man u ngn celsi hr tu dah ckop bnyak dah..tp tu la.benda dah lepas kan..lau tgk pada highlihgt dan ader la commentator tu wat ulasan skit2..arsenal jelas2 memang lemah kalau di counter attack..mmg ckop lemah..aku rase wenger pon perasan sgt..tp tu la kan..kekadang aku dok pikir wenger ni ego die tinggi la jgk..hehe..tp apepon in arsene we trust..yang fan2 club laen tu..kate la aper yang korang nak kate...sebab aku paham perasaan korang..xder blog tuk FC korang..jd suker aty korang ler...hehe...



























uih perlwaann getir jgk menanty esok hari nih..malam ni pon aku dah rase ckop berdebar dah..utk liverpool...aquilani dah x leh maen dah..ape pon dgn kehadiran gerrard dan jgk pemaen2 laen arsenal harus berhati..moral liverpool pon tgh naek skang ni...so aku harap wenger dapat baiki la kelemahan kiter dr 2 perlawanan lepas...aku harap sgt kali ni aku dapat dengar beriter tentang kemenangan arsenal..ini aku balik jer kelas kalah..haduih..go arsenal..utk perlwanan mntg liverpool ni aku x pasti saper penyerang yang pastinyer bendtner x masuk kesebelasan utama sbb x fit lg..eduardo laks mmg x maen...agak2 aku la..posisi yang same cam game lawan celsi kot..hehe..

ni satu lagi yang beriter x abes2 dok bertebaran..barca ni..apekebenda sgt paper2 d luar sane..x paham2 lg ker yang fabregas cakap die akan pergi gak ke barca tapi bile die dah ebrsare..ckop2 la tu..tp kan tyme flamini hari tu pon cm ni jgk..kate x nak pegi lastly..hehe..ke itali jgk..ape pon fabregas x macam flamini..hehe..anak buah kesayangan wenger tu..udeh2 la tu barca...jentera tgh korang dah ckop mantap dah...kang kalo fabregas g jd senaseb cam hleb..x dapek apo2...


aku sesajer jer nak mnulis ni..hehe x der spesel2 report pon..hehe...nanti ketua editor wat la tu spesel report...k..

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia