Randall tinggalkan Emirates...

Leave a Comment













Assalamualaikum..Jangan terkejut para fans semua kerana gara-gara tajuk di atas. Tajuk tu saje nk buat gempak je. Gempak tak..??haha..

Skang ni kiter series skit,dah tajuk tu pon dah mcm gempak gak beriter ni pon leh la thn gempak nyer gaks..korang msty tau kan player muder kiter mark randall...hehe..die dgn sesuke atynye..akn dpinjamkan ke kelab yg hntah hape kenamernyerMilton Keynes Dons..agaks2 korang kenal x ngn name kelab ni..x berape rnkl msyhur sgt pon tp ok la..lau die dah pergi kelab x msyhur konferm2 die dpt gaks tmpat nak maen dlm skuad utama kan..pnting gak tu..baghu brtmbh ilmu pngetahun ngn pengalaman budak ni..yer x...aku rase klub maner2 tu x pnting tp ape yg pnting kerjasama...

ni briter sal skuad utama arsenal laks..skang ni bnyk bebeno player kiter yg maseh bergelumang dgn keceraann yg amat lah suam2...tp briter baeknye gael clichy mngkin akan dmasukkan dlm senarai reserve dlm perlawanan ngn bolton pas ni..kire tu ok la jgk..walaupon reserve kan..briter yg leh dkire bahagia la..














yang pasal pakcik campbell laks..salah sorang legend arsenal..hehe..nmpaknye pak wenger kiter dgn sebegitu tggi keyakinannye dah nk konferm2 dah nk sign jgk campbell ni walaoupon omo die dqah agak tue tp pengalaman die tu mmg maseh berguner la tuk pemaen2 yg org tue kater setahun ketiak jagung...leh la jgk dsamping die maen tuk arsenal di samping die bukak kelas tusyen tuk bebudak2 arsenal..kan ker untung tu...

oleh kerane wenger dah nmpak yakin sgt nk sign deal ngn campbell ni..maka dgn ini..sanderos dgn rela hatynye mnyatakan hasrat nye nk kuar dr arsenal..lalu manager everton dgn penuh rase berahinyer menyaterkan die minat sgt kat mamat botak ni..dah la botak putih laks tu..kire ok gak la lau die pergi everton leh gaks balik melawat arsenal jrg2 sekali..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia