PREV: vS aSTON vILLA.

Leave a Comment
Salam semua. Hari ini sory la, lewat sikit utk posting match lwan Aston Villa untuk mlm ni. Ada la berita sikit2 untuk aku kongsi denga korang semua hari ni.

Match kita mlm ini adalah pembuka kpda perlwanan2 yg merumitkan lagi selepas ini. perlawanan menentang Aston Villa mungkin tak sesusah melawan MAn U, Chelsea dan Liverpool bg perlwanan kita slps ini.

Sedikit pengetahuan, kita blh aje nk berbangga denga Aston Villa sbb diorang ni tak penal lagi menang dengan kita sejak thn 1998 lg. Haha..lama tu..lbh 10 tahun da... Tapi, ngat, kita tak leh nk leka dengan pencapaian ini sbb diorang ni penah mengalahkan big four yg len, Man U, Chelsea dan jgak Liverpool..Acecei..nga kita je diorang tak penah menang lagi..Haha..

Berita mengenai Aston Villa,pemain mereka Warnock yg tampil sebanyak 17 kali dlm liga BPL tdk akn berman malam ni disebabkan masalah dagu. begitu juga dengan Carew dan Reo-Corker..Kalo nk dbandingkn dengan Arsenal, pemain mereka yg out sikit je,,haha

Tapi, team kita malam ni kena berwaspada sikit dengan pemain bernama JAmes Milner ni. Dia ni blh rembat dengan kencang ni. kalo dia rembat tu, meang laju giler la,.keeper tgk pom tak nmpak bola tu. JAdi, para bek kita jgn leka lah dengan JAmes Milner ni..wakaka..

Ok.Berita sal team kita lak..berita baik buat semua sbb NAsri dan Bendtner telah pom bransur pulih dari kecederaan diorang dan mungkin akan mngisi bangku pemain simpanan untuk mlm ini..Jadi, kurang sikit kan senarai pemain kita yg injurt ..haha. Walaupun Sagna dan Gallas yg masing injurt bahu dan belakang, diorang akan bermain unutk perlawanan yg penting ini..Kita tgk skuad jangkaan dahulu:


Almunia

Sagna – Gallas – Vermaelan – Clichy

Fabregas – Eastmond – Denilson

Rosicky – Eduardo-Arshavin


Kitaorg mengjangkakn yg Arsenal akan menang dengan 3-1..wakaka.. Aston Villa kena hati2 sikit dengan Eduardo tu sbb skang ni dia dah semakin tajam dah..ok.setakat ni dlu. Au revoir.©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia