N0ticiAs iMp0rtAntEs....alooha...

Leave a Comment




















ASsalamualaikum...

hari ni aku agak bersemangat nak berdepan nga fan2 chelsea yang dok sedap2 memperkotak katikkan arsenal semalam..hambek nak korang..aku memang sakit ati tol bile dok tengok time arsenal dah kena 2 tuh fan chelsea leh jerk g wat senyum kambing depan muke aku..memang panas aty tol ler..tapi x per...di mana kiter skrang...jwpannye ader d otak2 anda sekaliyan...arsene wengr ader gak cakap..skang ni kiter dah ader kat top league jd die mengharapkan player2 sumer jgn terlalu leka dan alpa..perjuangan kiter maseh belum selesai..

jadi oleh kerane post kali ni aku yang tulis aku akan smbung skit nasehat daripada loqman alhakim..sebelom ni aku dah bg dah satu drpd 25 nasehat beliau yang masyhur..dalam post sebelom ni..harap2 korang perasan la ek..k..

ni die..loqman al hakim cakap..manusia2 yang bersedia tuk menerima nasehat..tuk menerima teguran tuk menerima hape2 komen dr org laen..maka die adalah sorang manusia yang mendapat penjagaan dari ALLAH..dan apabile die dah terime nasehat dan teguran x kire dari sape pon dan selepas itu die mule sedar maka die adalah manusia yang mendapat kemuliaan dari ALLAH...renung2kanla..meh kiter same2 cek balik diri kiter..adakah kiter sume termasuk dalam golongan ni..ader satu pepatah ker hades aku dah x ingat..bunyik die cam ni...
أنظر ما قال ولا تنظر من قال..maksud die..kamu lihat lah ape yang dikaterkan pada mu..dan jgn kamu lihat sape yang mengatakannye pada mu...fahami btul dan selamat beramal..














okies..berbalik pd arsenal kiter laks..hehe..beriter yang muler sekali pasal kontroversi gol fabregas semalam..tp bukan fabregas yang dikontroversi kan...sebaliknyer cik gallas yang terkena..yer la dah die pon bukan sengajer nak pi pijak kaki mark davies tu..bolton cakap sbb tu la fabregas boleh score gol..macam2 la alasan lau dah kalah..kalo bolton x mo kire gol tu kiter tetap menang gaks..bukan susah pon kan..arsene wenger pon dah mintak maaf dah pasal insiden tersebut..skang ni tinggal pihak FA jer la...




















beriter yang agak sdeyh la wat kiter..back kiri muder kiter gibbs..hurm nmpaknye tdk akan beraksi sepanjang musim ini dan jgk bakal terlepas peluang tuk ke piala dunia..agak sdeyh gak berita ni..kiter yang mndengar pon dah terharu inikan pulak yang menanggungnya...walaoupon gibbs x dpt ke piala dunia namun bakatnyer sudah diketahui umum..makcik2 kat kampung dok bercakap sal ko gibbs..jgn ler sdeyh2 ek..





















beriter sal transfer..nampaknyer skang ni paper2 di maner pon sdg hangat mengatakn yang wenger sendirik dah bukak mulut bersuare menyatakan nak tapau sorang bek muder yang dberi akannyer name Chris Smalling..pemaen fulham...hurm..aku tengok gambo.. beso beno size bek ni..xper la dah besor molek bebeno ler skurangnye2 kiter ader defender yang memang dapat menggerunkan pehak lawan..aku nak terang panjang2 sal die ni pon wikipidia pon dah bagi dah..aku bagi link jer la pas tu korang bace la ek..hehe
klik sini tuk lbeyh lanjut.

okies setakat tu jer la dulu ek..tot ziens
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia