Kalah Lagi...

Leave a Comment

























Assalamualaikum,, pagi2 lg dah ada org bukak blog ni untuk tgk ape komen sal game smlam. Tak mustahil org yg ckp kat shoutbox tu geng Man U. Cilakak Man U. Haha..rilek r dlu..nk tenang perasaan. Ni pom update sambil perasaan tak tenang. Hahaha...


Man U menang lagi. Nk buat cam ne lg arsenal wei. da 2 kali ko tumpas nga Man U musim ni. Buat pedih je aku nk update blog ni. Dh la mmg fan Man U bermusuh nga blog ni. Sampai ada fan Man U yg hack blog ni..Setan merah sungguh..Haha.. takpe, selagi aku msih sokong Arsenal, selagi tu aku akan update sal Arsenal ni.

OK. berbalik kepada fokus kita. Arsenal kalah lagi. Aku tak nk ulas ape2 pom. Yg penting Arsenal kena bangkit bagi pertemuan dengan Chelsea pas ni. Korang semua jngn down. K..? bg semangat sikit kat pemain Arsenal tu.



















Memang tak dinafikan yg corak permainan kita semalam tu lawa Amat lawa. Haha..Lebih2 lak. Gol2 man u pun senang2 je di bolosi oleh Almunia. Gol pertama adalah disebabkan Almunia yg terkejut dengan bola hantaran chip oleh Nani. Ape macam ni Almunia, jangan terkejut ye len kali. Haha..tak pe lah...tggu kebangkitan Arsenal.

Gol kedua yg dibolosi oleh Almunia adalah hasil gerakan counter attack oleh pemain Man U. Tahniah la mAn U walaupun sedikit perit nk ucap. Team korang mmg clear la bermain semalam. tAk sejahat Yahudi dan Israel.(selalu macam tu je)haha.. Sal gol ke dua ni mmg bek ni ada maslah sikit. Lambat sangat nk turun. Cam la dia tu bermain posisi penyerang. Haha.. Dh tahu nk turun tu ambik masa, naik rendah2 dah la. Haha. Ape2 pun, mmg Rooney tajam smlm. Bola yg dipasing terus disudahi dengan bagus. Alumunia pom tersengih je.. Tahniah tak rela untuk Rooney.Haha..

Tu baru separuh masa pertama untuk 2 gol. 45 minit untuk 2 gol.Pedih2..Ish2, pedih, pedih. Masuk separuh masa kedua, ingatkan sempat gak nk kejar bia jadi 4-2,ape...hampeh,bolos lg satu. Tak pe lah Almunia, ktorang faham. Haha.yg ni boleh nampak yg bek ada masalah. Baiki ye Wenger. Mael, korang memang terbaik la semalam, walaupun tahap kesihatan ko diragui, tapi, ko bermain dengan penuh bersemngat. Tahniah!!



















Gol ketiga Man u dijaringkan oleh P.J.S. Arsenal ape lg, frust la wei. 3 gol dah dibolos. Dah la peluang banyak yg disia2kan oleh Ashavin, Nasri...banyaklah, mls la aku nk kira. Haha..Emm,,Ape2 pun, dah tak de rezeki kan. Mcm kata2 artis la plak.Haha..

Tapi, semangat Mael ni tak pernah luntur. Gol saguhati untuk Arsenal, dialah yg jaringkan. Voli plak tu. Aku kagum la dengan ko ni Mael. Bagus2...Haha..Ko jaringkan pom, Arsenal dah tak smpat nk kejar, masa dah nk habis. Arshavin malam tadi nampak cam tamak je nk jaringkan gol. Berubah ye Arshavin.Haha..

Skuad yg bermain semalam..

Almunia

Sagna – Gallas – Vermaelan – Clichy

Fabregas – Song – Denilson – Vela

Nasri – Arshavin - Rosicky



skuad yg diturunkan oleh Wenger ni nampak cam skuad yg nk menang da. Emmm, nak buat cam ne, corak pemainan pun lawa, tapi, tak dapat cari gol. Hampeh!!! Wenger, kami selaku penyokong Arsenal nk lihat Arsenal menang time lwn dengan Chelsea ni. Haha,kalo tak, nahas ko Wenger.

"They were better than us for two reasons: one, they played well and two, we were not at our level.


Kebocoran yang kecil masih boleh menenggelamkan sebuah kapal yang besar.



Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia