Campbell Confident...

Leave a Comment














Asslamualakum..harap korang ni boleh mabik la sikit2 isi tazkirah yg dipost sblom ni. Kalo team ubibadok post, tp tak ambik pngajaran pom, tak de guna la jugak kan..??haha..Jadi, sbb tu la para editor ni tak nk pom panjang2 sesi tazkitah. takut2 korang ni naik jemu lak. Haha.. Mna tau kan, korang yg baca kan. k. tak pe lah, tazkirah tu terserah kat korang la nk baca ke tidak. Sekang ni aku nk post sal team kita lak. haha.

Seperti yg sedia maklum, Arsenal kita seri time lawan dengan Aston Villa klmarin. Takziah la, sbb trun sikit takhta liga..haha.Sbb tu la aku muram, dok pikir nk post cam ner la pasal keserian Arsenal semalam. Tapi, tak mengapalah, yg tu kita tinggal dahulu. Haha..

Match nga Aston Villa menyaksikan yg bek tengah kita iaitu Thomas Vermaelan yg mengalmai kecederaan. Tapi, korang tak yh la risau sbb kecederaan Vermaelan ni tak lah serius seperti jangkaan awal. Wakaka..

Pada awalnya Wenger menjangkakan yg Mael ni sekurang2 nya akan patah. Tapi, scan punya lebih betul dan kecederaaan Mael tak lah seperti yg dijangka. jadi satu berita terbaik!! MAel ni merupakan pemain yg memberi impak penting kpd team kita. Dah la pemain bek Belgium ni menjaringkan gol lbih bnyak dari penyerang..Nk tau siapa..??Walcott..Hahaha..Maafla kalo kau mengata Walcott..saje je nk ebrgurau..

Dengan kecederaan yg menimpa Vermaelan, nampaknya Campbell menjadi berseri2 wajahnya yg telah pun malap selama ini. Aku pom tak tahu asal jadik macam tu.. HAha..nk tahu knp..?Campbell memberitahu yg peluang dia unutk ebrmain menentang MAn U semakin cerah. Hah..??

Siap dengan kenyataan dia lagi yg Rooney susah untuk dijaga. Confident mena Campbell kita ni. Tapi, bagusla jugak semangat jaung yg ditunjukkan oleh si Campbell ni. Bekas pemain bek England yg berumur 35 tahun ni juga sempat memuji Rooney. Ceh..sempat lagi nk puji musuh kita. HAha,.ok lah, nk pandang rendah kat musuh pun tak leh gak kan..??haha..Ok..terus kan berjuang unutk Arsenal Campbell. Biar berbaloi sikit Wenger ambik ko entah dari kelab mana.. ok. Au revoir..©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia