Berdebar-Debar...Haha..

Leave a Comment
Assalmaualaikum..kalo korang bukak blog2 Arsenal msti dah ada kan preview sal match kita tok mlm ni. Match yg blh dikatakan amat penting yg akan menentukan kedudukan no.2 liga. kalo blog atikah tu, confirm da update da, Kalo korang tak caya, bukak lah blog atikah.

Ok...Nk preview sikit match kita untuk mlm ni. Tapi, nk bagitau sikit yg tajuk kat atas tu memang sesuai la, aku nk update blog ni berdebar-debar menanti match Arsenal v Man U mlm ni, sebab Arsenal kita da tewas da sebelom ni.haha..Kita kalah awal musim dengan 1-2. PEdih-pedih.amat pedih..Tol tak..??

Skuad yg lwn Man U sebelom ni,yg kalah tu: Almunia, Sagna, Gallas, Silvestre, Denilson, Diaby,Fabregas, Nasri, Walcott, BEndtner. Kalo kita lihat skuad ni, dah nk hampir dah dengan skuad yg akan melawan Man U mlm ni, melainkan dengan Silvestre yg kemungkinan akan diganti dengan orang tua sikit lagi dr dia, Campbell. Dah nampak dia bersungguh2 nk kunci Rooney. haha..Tak pe, kita tgk apa kata Wenger mlm ni mengenai Campbell ni. Haha.

Sekali ini, sekali lagi BEndtner kembali. Mungkin dia nk balas dendam kot. Haha, Man U skang ni nampaknya sedikit sombong dengan kemengan yg agak besar ke atas Hull . Tapi, tak pe. Mlm ni kita lihat diorang mengalirkan air mata. haha.Biar fan dia yg nk balik tu dengan muka cam cina baru bngun tido. Hahaha..

Untuk game mlm ni, nampaknya Wenger menaruh harapan kepada Arshavin sbb Arshavin ni, kalo lwan dengan kelab yg besar, baru dia bersemnagat sikit.Kita tgk apa kata Wenger sal Arshavin ni.

'I am very happy with Arshavin, because in every big game he is influential and creates the chances.' said Wenger.

'When you look at him, he turns up when it is really needed - not at 4-0, but at 0-0. He is always coming up with something special.
He is a player whom you always rely on in a big game like that.'

'Arshavin likes the big stage. He can be quiet for 20 minutes, and then suddenly turn up with something decisive. That is what you want from the big players - the big players make you win the big games.'

Berita sal team Arsenal ni, Eduardo dan Vermaelan adalah orang yg last sekali masuk senarai pemain yg injurt. Vermaelan ni mujur la cedera tak seteruk yg dijangka oleh Wenger dan sbb itu lah kemungkinan Campbell yg akan bermain mlm ni sbgai starting. haha. Tahniah Campbell. Tapi, berita bagusnya,Alexandre Dimitri Song Billong kembali ke dalam skuad malam ni. Haha, bagus Song, anda memang pemain yg cukup penting. Hahaha. MAcam dindng ko ni main.

Jnagkaan skuad:

Almunia, Sagna, Gallas, Campbell, Clichy, Song, Denilson, Fabregas, Arshavin, Rosicky, Bendtner.

Okey, kita pon jangan leka dengan pemain MAn U ni sbb diorang ada Rooney dan Vidic. Penyerang dan bek yg dikatakan cukup mendatangkan masalh buat pemain lawan. Tak pe, kita suh Campbell yg kunci Rooney baik2 mlm ni dan BEntner melepasi Vidic dengan bergaya mlm ni. OK??setakat ni dulu.da letih da..haha..au revoir..©
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia