angin beritup kencang...heheh

Leave a Comment
Assalamualaikum..

x der la bnyk sgt pon berita baru pasal arsenal...skang ni pon bnyak paper2 dok tgh mengikuti pemaen2 yang wenger dok usha...yg trbaru ni wenger ckp nk beli gaks sorang striker tp die lom jumper lg striker yg diidam2 kan olehnyer...haha...bukan senang wenger nk beli player..tp tu lah care wenger..





















skang ni wenger tgh bnyk gaks dok usha striker..defender wenger dah dpt sorang walaupon tue kire ok la gaks...skang ni..sprtimana yg hngt dikatakan oleh kebanyakan paper wenger tgh dok usha striker dinamo zagreb..name mamat tu Mario Mandzukic...lepas aku dok usha2 tgk profile mamat ni kat wikipedia...macam biaser la..aku rase die leh tahan jgk ketajaman die depan gol..lau aku tgk kat utube biaser kat utube barang yg kureng leh jd hot stuff gak kan..lau korang nk try usha sal mamat ni try tekan jer link kat bwh ni ek..
klik jer sini

















yg laennye plaks..pasal budak bolivia tu..samuel galindo lepas wenger dah dapat tapau bdk ni die ckp die akan hanto bdk ni kat mane2 klub yg ingin mndptkan khidmat die secare pinjaman...hehe..nak bg tmbah pengalaman la tu..hehe..kire opk la gaks..satu prospek masa hadapan ni..

stkt ni jer la dulu..nnty ader lg la update sal arsenal lwn bolton nntykan kemunculannya..waakaka...
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia