Arsenal

Leave a Comment
Salam..
dh baca posting sblm ni?amcm,best x?hahhaa,wlaupn ade sindiran sikit2 tp itu sekadar gurauan 'bewok' smata2.ermm.arsenal dh menang.man u dh mampus..haha..skrg ni chelsea pn dh mengakui arsenal adalah pencabar terbesar mereka tahun ni dalam pemburuan gelar epl.haha.baru mereka tahu,apa mcm arsenal.wlpn d barisi pemain2 muda dan tak berpengalaman,arsenal tetap tangguh.dunia sudah nampak kehebatan bakat2 muda arsenal dalam pemburuan gelar tahun ini.sekarang semua dah nampak kan,skuad arsene wenger ni mcm mane.haha..

walapun dah 5 tahun arsenal tak menang 1 piala pn,aku tetap bangga dengan kerja si wenger nih.dia ni memang ada kredibialiti pengurus tahap world class.skuad yang di didik oleh dia ni asalnya budak2 hingusan yang dia kutip kat tepi2 jalan.player2 yg d reject tulah yg dia amik wat masuk kat arsenal.bajet x payah nk cakap la.murah 'mmbee'.haha.sebab tu la dia ni tak kena pecat walapun arsenal dah 5 tahun tanpa sebarang piala.piala x dtg pn.untung tetap untung.haha.aku caye lah.kemarau piala tu akan berakhir tahun ni.skuad muda arsenal sekarang dah matang dan mampu bersaing dgn kelab2 top lain dlm pemburuan gelar.asalkan diorang ni trus komited ngan kerja si wenger nih.in arsene we trust..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 komen:

Post a Comment

Sila Tinggalkan Komen Anda. Saya Hargai Setiap Komen Anda Biarpun Komen - Komen yang Mengguriskan Hati. :(

SETIAP DARIPADA PENULISAN ADALAH KARYA PEMILIK BLOG KECUALI YANG DINYATAKAN. Powered by Blogger.

OWNER

My photo

Tanam Anggur Hijau | Kelantan | Malaysia